beton44 01.02.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Posiadacze garaży w bryle ! Rząd nareszcie poprawi niedoskonałości systemu podatkowego -i - mam dla was dobrą wiadomość - będziecie mogli już wkrótce wspomócnasz kraj - zwiększonym podatkiem od nieruchomości: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,15364942,Rzad_poprawia_podatki__Dla_niektorych_podatnikow_beda.html?biznes=krakow#BoxBizTxt#BoxBizTxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.02.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Posiadacze garaży w bryle ! Rząd nareszcie poprawi niedoskonałości systemu podatkowego - i - mam dla was dobrą wiadomość - będziecie mogli już wkrótce wspomóc nasz kraj - zwiększonym podatkiem od nieruchomości: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,15364942,Rzad_poprawia_podatki__Dla_niektorych_podatnikow_beda.html?biznes=krakow#BoxBizTxt#BoxBizTxt to to sie zamuruje Ze im się ta ciuciubabka nie nudzi. I jeszcze są zdziwieni ze ludzie kombinuję. A tu drugi kwiatek http://podatki.onet.pl/wkrotce-przedsiebio...agencyjne-detal I wszytko by było ok , ale zmiana korzystna dla podatnika czyli odliczenie 50% vat z paliwa będzie ale jest odroczona o 1,5roku. Czyli przez 1,5 roku korzystając z samochodu w firmie nie odliczymy na cele eksploatacyjne, naprawy, wycieraczki, płyny żadnego VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.02.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ale to już w tym roku wejdzie czy dopiero w przyszłym ? Bardzo mi się "podoba", że jedynym sposobem tego nierządu na poprawę sytuacji jest ŁUPIENIE ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.02.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Ale to już w tym roku wejdzie czy dopiero w przyszłym ? Bardzo mi się "podoba", że jedynym sposobem tego nierządu na poprawę sytuacji jest ŁUPIENIE ludzi . no 2 tygodnie po opublikowaniu. Wiec pewnie od 1 marca tego roku oczywiście. Chodzi o te odliczenia vat. Odnośnie garaży to nie wiem, ale wątpię abyśmy mieli dużo czasu w tej kwestii. Edytowane 3 Lutego 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 03.02.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam tam zlew, będzie więc chyba pralnia. Dobrze myślę czy minister jest bardziej przebiegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 03.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 w bryle czy nie w bryle i tak nas łupią. ja postawiłem garaż na swoim ugorze na którym od 30 lat rosną maki i kąkole. haracz mam płacić za odrolnienie gruntu. przeliczono mi metraż, wyliczono ile by było rocznie pszenicy z tego garażu i teraz muszę bulić prawie 600 zeta przez 10 lat. wykolegowali nas bez mydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts