Małgoś83 01.02.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Witam:) orientacyjnie chciałabym się dowiedzieć czy kwota 100zł za położenie metra dachówki i 50zł za metr podbitki z drewna to dużo? dziś dekarz nam przedstawił wycenę a nie wiemy czy na to się godzić..jest bardzo dobry w tym co robi. za postawienie ganku 3tyś, za zrobienie lukarny 2tyś, za postawienie komina 500zł. Łącznie za dachy na dwóch budynkach robocizna wynosi 31tyś. Proszę o podpowiedź czy to drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 01.02.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 48zł za wywiązanie drzewa z położeniem dachówki, rynnami (bez spadowych te później kupie na koncu) i struktonitem zrobione jest zaje... jestem bardzo zadowolonyza podbitkę około 30 zł powiedział mi, ale ten który będzie robił mi elewacje powiedział że za 23 zł zrobi bo i tak będzie miał ustawione rusztowanie podkreślę że to okolice Konina Turku (tak po środku)a firm budowlanych jest tu masa:) w większych miastach ceny na pewno są inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 02.02.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Dziękuje za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.02.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) proszę zapomniałem ale w tym było obrobirnie dwóch kominów, wstawienie 4 okien dachowych, 1 wyłazu i jak pół roku później poszedłem wygiąć blachę na wykusz (opierzenie) to nie chciał nic chciałem zapłacić ale mówił że to 5 minut roboty i to w cenie dachu, ogólnie też wybrałem wedłóg mnie najlepszego dekarza w okolicy i naprawde jestem zadowolony jak ktoś chce mogę polecić na PRW tylko on działa około 40 km od konina Edytowane 5 Lutego 2014 przez lukasz860910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 04.02.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 proszę zapomniałem ale w tym było obrobirnie dwóch kominów, wstawienie 4 okien dachowych, 1 wyłazu i jak pół roku później poszedłem wygiąć blachę na wykusz (opierzenie) to nie chciał nic chciałem zapłacić ale mówił że to 5 minut roboty i to w cenie dachu, ogólnie też wybrałem wedłóg mnie najlepszego dekarza w okolicy i naprawde jestem zadowolony jak ktoś chce mogę polecić na PRW tylko on działo około 40 km od konina muszę przyznać, że aż zazdroszczę takiego dekarza..cena nie wysoka i w dodatku jesteś bardzo zadowolony:) My podziękowaliśmy temu osobnikowi, który to tak wysoko się ceni i w sobotę przyjedzie inny dekarz na wycenę ale wstępnie powiedział, że bierze 40zł za położenie dachówki i 30-40 za podbitkę. Mam już też wycenę samego materiału dachówka monza plus ok 22500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 05.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 tak mi powiedział widocznie są u nas takie ceny ja wyceny nie robiłem uważam że jest to najlepszy dekarz, wiele osób go polecało robiąc posadzkę robiłem kilkadziesiąt domów gdzie robił dach i każdy był zadowolony więc poszedłem do niego z projektem policzył ile czego potrzebuje i ile za robocizne i zgodziłem się nigdzie nie szukałem i nie porównywałem cen szczerze mówiąc powiedział by więcej i też by, go wziął a więc jeżeli buduje ktoś w koninie lub okolicach (40km) to szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebekko5 29.01.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 można prosic jakiś namiar do Pana oraz do tego Pana od dachów. też właśnie wiosną mnie czeka dach i później posadzki itp i byłbym zainteresowany Pana usługą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts