marcin85. 01.02.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 witam...sprawa dotyczy malej działki która chciałbym kupic dzialka jest uzbrojona we wszystkie media zasiedzi dookoła a problem jaki napotkałem jest w gminie gdyż nie ma MPZP dla tego terenu i nie wydadzą warunków zabudowy ponieważ dzialka sklada się z gruntu klasy RIIIb. czy jest jakiś sposób żeby ominąć ta ustawe która blokuje budowę na gruncie rolnym. dodam ze ta dzialka ktora chce kupic będzie wydzielona z jednej dużej tak jak na zdjęciu? granica działki będzie przebiegac kolo sciany domu na czerwono i budynek zaznaczony na zolto do rozbiórki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 02.02.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wystąp o warunki i dopiero później kupuj lub nie. Skąd wiesz że nie wydadzą warunków? Skoro jest tam jakiś budynek to na mój gust działka budowlana.Ale jak pisałem nic na gębę z urzędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 dokladnie na gebe z urzednikiem nie gadaj. Niech przynajmiej napisza ci na pismie czy wydzadza warunki zabudowy dla tego terenu. Top powinni byc w stanie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin85. 03.02.2014 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 w gminie pytałem już 2 razy miałem wystapic o warunki zabudowy ale mowia ze nie wydadzą warunków ponieważ od maja zeszłego roku weszla ustawa o ochronie gruntow a ta dzialka posiada niestety grunt RIIIb i ich to blokuje. cala dzialka (na zielono) ma 0,94ha to na czerwono co chialem kupic 12-15arow budynek na niebiesko to stary garaz do całkowitej rozbiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts