zibi7 01.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Aby można było zamieszkać w domu w świetle prawa to do jakiego stanu muszę doprowadzić budowę, na zewnątrz całość będzie zrobiona i skończona, dom kupiony od dewelopera, interesuje mnie jak musi być wykończony dom wewnątrz , co mus być zrobione przed odbiorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 01.02.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Aha czyli kupujesz dom "budowany".Aha czyli występuje kierownik budowy.Jego pytaj - on tam musi różne takie rzeczy wpisać w dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi7 02.02.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 konkretnie co mam wykończyć wewnątrz, na razie nie pytam kierownika budowy, bo mi tak pasuje żeby go nie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Aby można było zamieszkać w domu w świetle prawa to do jakiego stanu muszę doprowadzić budowę, na zewnątrz całość będzie zrobiona i skończona, dom kupiony od dewelopera, interesuje mnie jak musi być wykończony dom wewnątrz , co mus być zrobione przed odbiorem ? Masz mieć zaplecze socjalne no wiesz gdzieś jeść ,kupkę robić,jakieś źródła pozyskiwania energii,instalację i ich odbiory. Kier-buda co to wpisze w DB,Dla zwiększenia kłopotów powiadom najlepiej NB.Zadzwoń i zapytaj tak samo jak niniejszym to uczyniłeś na FM. Czyli dzwoniąc incognito mówisz np. Przepraszam jakie warunki muszę spełnić by zamieszkać w deweloperskim lokum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts