aneti1979 17.02.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 nie moge nigdzie zlokalizować takich płytek pasujacych do tej deski z Barlinka...szukam, szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 17.02.2014 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 na scianie w salonie po lewej stronie chcialabym umiescic telewizor zawieszony na zabudowie z płyt kartnowo-gipsowych (ukryjęmy tam okablowanie) natomiast ściana pod spodem ozdobiłabym tynkiem dekoracyjnym imitującym surowy beton za chwile Wam pokaze o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 17.02.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 tak by wygladala ta sciana nie doslownie ale to mi sie bardzo podoba Co myslicie o czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Aneta no jak w takim kierunku idziemy to jest git:D:D:D:D zajebista inspiracja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 18.02.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Reni masz pomysł na płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 18.02.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 bardziej konkretny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 18.02.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 a co ze sciana za sofa?? pokaze wam jak to widze sprobuje skan zrobic....i mam jeszcze pomysł na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 18.02.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 jeszcze jeno pytanie do Renatki gdzie kupowałas oswietlenie nad stołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 18.02.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Widzę to mniej wiecej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 18.02.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ok jeszcze została kuchnia wieć tak kuchnia ma kształt litery I_I Meble fronty wybrałam jasne takie śmietankowe, ewentualnie bezowe, nie wiem jeszcze jakie blaty no i zlew, może na tej scianie wbudowana byłaby zmywarka po stronie prawej blat, szafki , płyta gazowa, okap < też jeszcze nie wiem jaki> w kazdym razie myslalam zeby czesc, przestrzen miedzy blatem a szafkami zasłonic pleksą a tam zamontować jeden z dwóch prezentowanych poniżej obrazów co doda tej kuchni "pazur" bedzie mocnym akcentem w tej bieli- jak myślicie?? mi sie mega podobaja te papryczki takie pod szkłem je zrobić - nie byloby tak "grzecznie" co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 18.02.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 i obiecane foteczki na sciane w kuchni albo pomarańczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 lampki, jakie reni ma nad stołem można kupić w większości marketów budowlanych. nie wiem, czy te konkretnie, ale takiego rodzaju. grafika za szkłem nie podoba mi się bardzo. mało elegancka, mało wyszukany pomysł, szybko by mi się znudziło (co z tego, że można to łatwo zmienić, jak ja bym kuchni nie zmieniała za 2 lata).kolorystyka to już rzecz indywidualna, ale ponieważ kuchnia jest otwarta - fajnie aby nawiązywała jakoś kolorystycznie do reszty salonu, a przynajmniej jadalni. nie jestem fanką beżów, bo nie umiem się nimi posługiwać, ale wybierając mdły kolor - skontrastowałabym go ze zdecydowanym kolorem blatu czy tego, co pod szafkami (czarny blat + czarne szkło na 2 zdjęciu wygląda obłędnie. ale to mój klimat, więc pewnie dlatego się zachwycam. zresztą jako posiadacz takie rozwiązania od razu dementuję trudności w utrzymaniu, a jeśli byś chciala, to mogę ci privem podesłac zdjęcie to kuchni ze szkłem "między szafkami" (zdjęcie jest prywatne i nie moje, więc nie wkleję publicznie)). i jeszcze jedna uwaga - zmywarka koniecznie obok zlewu. nie po drugiej stronie kuchni, nie trzy kroczki dalej - jak wrzucisz resztki do kubła, czasem trzeba opłukać talerz i dopiero do zmywarki. musi być blisko, bo w przeciwnym razie będziesz mieć wiecznie "nakapany" ślad na podłodze. a zastrzel mnie, jeśli ktokolwiek odczeka aż woda odcieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Aneta jeśli chodzi o grafiki w kuchni to mam takie zdanie jak duska, są bleee i raczej to strzał w kolano, czarny, szary, biały lacobel tak lub jakaś fajna połyskujące mozaika ale zdjecie:no: Moje lampki to light eye ze spotline, są podobne w markecie ale podobne Blat ja proponuje granit, ja bardzo polecam ale cena wysoka niestety, wszak każdy jest zadowolony z tej opcji i kasy wydanej w ten sposób nie żałuje Nad salonem jeszcze pomyśle, a zmywają musi być obok zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Czy te wąskie ściany pomiędzy salonem a kuchnia wyrzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 19.02.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ścianki bede- tzn sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 19.02.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Aneta jeśli chodzi o grafiki w kuchni to mam takie zdanie jak duska, są bleee i raczej to strzał w kolano, czarny, szary, biały lacobel tak lub jakaś fajna połyskujące mozaika ale zdjecie:no: Moje lampki to light eye ze spotline, są podobne w markecie ale podobne Blat ja proponuje granit, ja bardzo polecam ale cena wysoka niestety, wszak każdy jest zadowolony z tej opcji i kasy wydanej w ten sposób nie żałuje Nad salonem jeszcze pomyśle, a zmywają musi być obok zlewu Reantko a jak z czyszczeniem takich lamp- zostaja plamy- meczysz sie przy ich wycieraniu by był połysk? czy powierzchnia jest łatwa do czyszczenia nie trzeba jej "pucować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja nie pucuje bo przecieram ścierka z microfibry na mokro ale paluchy sie odbijają, jeśli chodzi o płytki to w bezach nie siedzę, weź deskę ze sklepu i pójdz z nią do sklepu coś dobrać, w tym kolorze będzie ich pełno, od gresow po płytki wielkoformatowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 22.02.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 a myslisz ze płytki maja być powinny być matowe czy takie z połyskiem? Bo wybrałabym mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneti1979 22.02.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Kochane znalazłam juz konkrety http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/massif http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/doblo http://www.paradyz.com/plytki/tarasowe-salon/mitte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.02.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 rozumiem, że to do przedpokoju? te 1 mi się podobają, ale sugerowałabym zestawić je z deską, która ma być po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts