danazo 02.02.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) JAKA NORMA DO JUŻ ISTNIEJĄCEJ WENTYLACJI W KAMIENICY , tylko nie chodzi mi o tę pn 83/b-03430 bo ta w zakresie ma wentylację nowobudowaną i przebudowywaną :rotfl a ja mam już gotową: Jeśli by się komuś chciało pomóc to zapraszam na mów wątek bo cyt. "pizga" mi zimnem z komina w kuchni i spod drzwi wejściowych w łazience cug jest ok, cały syf zapachowy wieje mi od sąsiadki dwie kondygnacje wyżej a Pan kominiarz każe montować nawiewniki ale jaką będą musiały mieć siłę skoro będą musiały zniwelować a nawet przewyższyć już istniejący nawiew (ciąg wsteczny kuchnia + spod wejściowych drzwi) a co z nasadami kominowymi? nie lepsze ? prrrrrooooszę o pomoc link do mojego wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223587-serdecznie-pr-o-pomoc-u-mnie-ci%C4%85g-wsteczny-s%C4%85siadka-ma-okap-pod%C5%82-do-grawitacyjnej Edytowane 2 Lutego 2014 przez danazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts