Redakcja 02.02.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wciąż możesz zgłosić Forumowicza, który pomaga, który jest życzliwy innym. Kilka głosów na daną osobę sprawi, że przyznamy zaszczytny tytuł. ZAPRASZAMY - warto tych wspaniałych ludzi docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.02.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Pomagają , podpowiadają, są życzliwi w swych radach : Cieszynianka mikolayi Zielony Ogród carver Jarek.P rasia i bardzo proszę o przyznanie tego zaszczytnego tytułu ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) I jeszcze Mymyk_KSK Zawsze doradzi, życzliwie podpowiada.... i Tola - w każdej syuacji znajdzie dobrą radę, miłe słowo... I Jagna - życzliwa, empatyczna, zaradna, kopalnia pomysłów niebylejakich w każdej dziedzinie... Edytowane 2 Lutego 2014 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Najlepiej jak potrafi A ja jeszcze chciałam zgłosić Żelkę - zawsze pamięta o innych, choć o sobie często zapomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 06.02.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Zaproponował bym kandydaturę Kominki Piotr Batura na najlepszego i Forumowego speca od kominków właśnie. Może nie zawsze ma dobry dzień, jak pewnie my wszyscy, ale merytorycznie i rzetelnie pomaga wszystkim potrzebującym w temacie kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 06.02.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A dlaczego w konkursie jeszcze nie ma tmann i kominiarz ?Również R&KAndrzej WilhelmiBayzoneCała piątka na 5!- merytoryka,wiedza, doradztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 07.02.2014 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 kominiarz - za ciepłą życzliwość nawet wobec krańcowych ignorantów, za kulturę wypowiedzi i konkretne rady, oraz za bycie dobrym duchem tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.02.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Słusznie , tez uważam że tytuł należy przyznać dla: kominiarz Andrzej Wilhelmi Uzasadnienie kandydatur jak powyżej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 08.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja proponuję: Fighter1983 i Balto, wiedza obydwu jest bezcenna dla tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.02.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dzieki Piotrek, juz sie zalapalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 08.02.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam, Zgłaszam do tytułu Najlepszego Doradcy na tym Forum SUSPENSERA. Na to wyróżnienie zasłużył swoją ogromną wiedzą, umiejętnością dzielenia się nią w sposób jasny dla laika, a także życzliwością i cierpliwością w tłumaczeniu zawiłości dot. ustawień pieców i właściwości paliw stałych. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiw86 09.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ja chciałbym zgłosić do tego tytułu witka86 pomagał mi przy wyboerze i montował mi okna obecnie temat dla mnie nie akutalny ale widzę że się udziela jak sporo innych tam osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
few 09.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Pan Andrzej Wilhelmi-życzliwy profesjonalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 09.02.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dzieki Piotrek, juz sie zalapalem No dopiero zauważyłem..... "chciałem dobrze, wyszło jak zwykle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 11.02.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Głosuję za powyższymi osobami oraz dodam PIRAWAWĘ, który dba o budujących w wątku WOŁOMIN I OKOLICE Edytowane 11 Lutego 2014 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.02.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ja proponuję Edyta_M, jej dziennik, prowadzonym niczym profesjonalny podręcznik budowy jest źródłem niekończących się porad. Edyta zawsze czuwa, podrzuca rozwiązania, ciekawe linki i uczy jak poruszać się wśród wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 13.02.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 wrócę znów do wątku o Ksieżniczkach gdzie jest pełno osób o dobrych sercach EZS, malka, DPS, RD2011, dusiek, nita83, carver, AgnesK, Żelka - nie sposób wszystkich wymienić, przepraszam tych których pominęłam - odświeżę wkrótce pamięć wciąż doradzają i wspierają naszą Wielką Piątkę Pomimo ogromnego problemu dziewczynek w temacie aż bije miłość i walka ze smutkiem Pomocne i chcące się dzielić swoją wiedzą, sercem i życzliwością na pewno tez są: tola, NelliSza, rasia, Mymyk_KSK, tereska77 Muszę ponownie wytypować forumowiczów o których już wspominałam ale głosów mieli za mało - czerpię z ich wiedzy: WOJSKI, niedowiarek, Pyxis, Arturo72. dopiszę jeszcze jak sobie przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.02.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziękuję tym, którzy mieli odwagę o mnie pamiętać. Jest mi bardzo miło . Możliwość zaistnienia na Forum jest dla mnie dużym wyróżnieniem. Wracając do meritum chciałbym rekomendować do grona "Najlepszych Doradców" "Mis*n". Jana cechuje olbrzymie doświadczenie i profesjonalizm. Aktywnie doradza w temacie dachów. Myslę, że najleszą rekomendacją są jego wpisy. Gorąco plecam. Pozdrawiam:bye:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziękuję tym, którzy mieli odwagę o mnie pamiętać. Jest mi bardzo miło . Możliwość zaistnienia na Forum jest dla mnie dużym wyróżnieniem. Wracając do meritum chciałbym rekomendować do grona "Najlepszych Doradców" "Mis*n". Jana cechuje olbrzymie doświadczenie i profesjonalizm. Aktywnie doradza w temacie dachów. Myslę, że najleszą rekomendacją są jego wpisy. Gorąco plecam. Pozdrawiam:bye:.A ja poleciłbym was obu. Z całą pewnością zasługujecie na tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.02.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bardzo dziękuję za miłe słowa. Jest miło jak mogę pomóc (nie dla tytułów) a szczególnie miło jak moja rada jest przydatna. Pozdrawiam:bye:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts