Dziekanows 02.02.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam prosiłbym o ocenę wykonaje budowy na podstawie załączonych zdjęć. Czy wszystko jest tak jak powinno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.02.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ze zdjec ciezko jest ocenic jakosc pracy. Na pozor wyglada wszystko wmiare ok ale kilka rzeczy mi sie nie podoba Moze to tylko zludzenie ale jakby troche malo kleju na tych pustakach, wydaje sie jakby gdzie niegdzie brakowalo troche kleju. Do tego jak przyjzec sie zdjeciom to widac ze pustaki nie trzymaja prostoliniowosci ale to nie jest jakis duzy problem, grunt aby sciany mialy piony. Material to silikat chyba wiec moglo byc lepiej gdyz silikaty raczej dosc dobrze trzymaja wymiary. Podciagi i reszta wygladaja na solidnie wykonane. Ogolnie nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziekanows 02.02.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wstępnie sprawdzam kompetencje pewnej firmy na podstawie ich poprzedniej roboty. Też mi się wydaje ze miejscami jest za mało kleju, na narożnikach poszczególne warstyw nie licują ze sobą niewiem czy to ma jakieś znaczenie. Wydawało mi się że materiał jaki są silikaty da się dopasować elementy niemal idealnie. Ściany trzymają pion, sprawdzałem pobieżnie poziomicą. Nie znam się na tym zbytnio - budowa dopiero przede mną dlatego wszelkie uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.02.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Murarz nie używa żyłki, lub jej nie napina we właściwy sposób to widać. Troche małe przesuniecie na kolejnych warstwach bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 03.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 A kominy gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziekanows 03.02.2014 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nie pobudowali.... a tak na serio to nie mam wglądu do wnętrza inwestycji, jedynie na zewnątrz mogę ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts