vanja 15.05.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 przepraszam, że tyle się nie odzywałam, ale już wracam, żeby się podzielić postępami na placu budowy))) dziękuje za pozytywne komentarze) Udało nam się przede wszystkim wyszpachlować wszystko i wymalować gruntem, mamy również kaloryfery))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Między czasie również tworzy się łazienka chwilowo jest przestój, bo płytki układa mój brat, w czasie kiedy przyjeźdża do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 jeżeli chodzi o łazienkę, mieliśmy parę problemów, przede wszystkim z odpływem, który okazało się że nie zmieści się w wylewce, dlatego zrobiliśmy podest))) i nawet jest ok. zobaczymy jak będą płytki jak to będzie wyglądać. Poza tym, cały czas mam problem z mozaiką, niektóre jeszcze odpadają z wanny, nie wiem czy to wina kleju, czy czegoś innego(( na dniach zamówie lustro do łazienki)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Poza tym, wreszcie wzięliśmy się za strych, obecnie jest odeskowany, komin ocieplony, zaciągnięty klejem, zostały jedynie przykręcić śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ociepliliśmy naczynie wełną i zamkneliśmy w pudełku))) teraz jesteśmy na etapie poszukiwania drzwi zewnętrznych, z racji budżetu niestety nie możemy pozwolić sobie na drewniane((( więc zdecydowaliśmy się na drzwi kmt co o nich sądzicie? z racji stolarki w całym domu, będą w kolorze ciemnego orzecha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 jeszcze zdjęcia łazienki na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 bateria przy wannie jest tymczasowa, żeby była woda na budowie))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 i obecny stan półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 15.05.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 obecnie szukam, paneli, najchętniej w kolorze bielonego dębu, albo troszkę w odcieniu szarym, jeżeli macie jakieś propozycję, to proszę piszcie, zastanawiałam się nad balterio arctic wood dosyć przystępna cena, ale nie jestem jeszcze zdecydowana))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macjan 17.05.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 cześć, fajnie to wygląda. Podoba mi się przyszły blat w kuchni. tak się składa za pare dni bede robic dach łacznie ze szczytami i podnoszeniem. Miałbym pare pytań do Ciebie.Na jakiej wysokości masz poddasze? tzn skos jak sie zaczyna? czy pod łazienką robiłeś jakieś specjalne wylewki? chodzi o izolacje przed wilgocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 18.05.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 jeżeli chodzi o wylewki w łazience, to standardowe( styropian, folia czarna, chyba w takiej kolejności), a pod wannę i tam gdzie będzie prysznic położyliśmy dodatkowo już na wylewki folię w płynie. Natomiast co do skosu to podnosiliśmy dom na 4 pustaki plus wieniec. Taka wysokosc w domu jesst ok, nie jest za nisko, bez problemu mogę stanąć pod skosem(tylko jestem dość niska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uzarex 27.06.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Fajnie , dawno do was nie zaglądałem a tu spore zmiany Panele wybrane ? Jaki podkład kupiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krytyczny 01.08.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 widząc zarys łazienki, to już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 26.10.2014 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam, wszystkich długo mnie nie było na forum, ale pierwsza połowa roku była trudna dla mnie. Na szczęście egzamin zdany))) Tak więc, może pokaże łazienkę: obecnie jest już szafka pod umywalką ale nie mam zdjęcia zrobione. Jeszcze zostało trochę pracy, w szczególności kąt koło wanny ma być zabudowany do sufitu, nie ma również kabiny prysznicowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 26.10.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Poza tym, wybraliśmy panele, zostały już położone, obłożony został również barek w cześci dziennej domku wszystkie ściany pomalowane pokój synka nasza sypialna przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 26.10.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 przepokoj cz 2 ganek nasze drzwi zewnetrzne i czesc kuchenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanja 26.10.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 to byłoby na tyle nowości, obecnie jesteśmy na etapie planowania kuchni i zamawiana, mamy kilka pomysłów, na razie przeważa koncepcja białe meble lakierowane z drewnianopodobnym blatem. Po prostu chciałabym ocieplić troszkę kuchnię, nie chce żeby była zimna. Może macie jakieś propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makaroniarze 09.12.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 no lukarny by fajnie wyglądały, my to wogóle jesteśmy wiernymi fanami poddaszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts