kiel.basa 02.02.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Czesc, Czy ktos z forumowiczow sie orientuje, czy mozna dodac pigmentu (np takiego z marketu) do farby alkidowej ?Mam taka Tikkurile dobrana kolorem z probnika (do metalu i drewna) i chcialbym sciemnic ten kolor. Nie wiem natomiast, czy takie zabiegi jakos nie popsuja wlasciwosci tej farby. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 08.02.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 odswieze, ktos cos wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejz0r 24.04.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam, temat dość stary, ale dla pokoleń udzielę odpowiedzi : nie ma problemu z mieszanką farba olejna/alkidowa + gotowy pigment Pigment możesz wykorzystać np. Colorex ze Śnieżki, MIX z Inchemu. Co tam w marketach sprzedają - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts