marian333 02.02.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Właśnie próbuje na swojej posesji postawić budynek gospodarczy ale prawo robi wszystko żebym tego nie robił.Chodzi o prosty dach nad betoniarką czy taczką.Oczywiście w tym kraju postawienie czterech słupków i dachu to prawie jak budowanie szpitala.Ostatni problem to odległości gdyż moim sąsiadem jest las i musze postawić moją wiatke 16m od granicy działki! Efektem tego była by wiata na środku podwórka.Pomysł mój to barakowóz ale jak przeczytałem o tym że sąd (nie pamiętam gdzie ale jak by ktoś chciał to poszukam) uznał barakowóz z kołami za budynek to w akcie deperacji chcę postawić mały namiot "wojskowy" przy samej granicy posesji i stąd pytanie czy prawo też na namiot ma swój paragraf? Z technicznego punktu widzenia to tak jak wiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 02.02.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 zobacz jak w twojej okolicy biurkowi reaguja na garaz metalowy (blaszak), nie przytwierdzony na stale do podloza (=bez fundamentu). chyba do 25m2 wystarczy tylko zgloszenie checi postawienia "kolosa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 10.02.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 .Ostatni problem to odległości gdyż moim sąsiadem jest las i musze postawić moją wiatke 16m od granicy działki! Zgłoś w starostwie zamiar budowy budynku gospodarczego (do 25m2 powierzchni) ze ścianami i dachem, wykonanymi jako oddzielenia p.poż - wtedy taki budynek jest "niewidoczny" dla ściany lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulio22 25.05.2019 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Witam. Szykuję mały event w Krakowie związany z motoryzacją. Chciałbym się zapytać czy znacie może dobrą firmę, która zajmuje się najmem namiotów? Byłbym wdzięczny za w miarę dobre sugestie. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.05.2019 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 to jest najgłupszy rodzaj spamu jaki widziałem. Pytanie w poście a w stopce odpowiedź. Ogarniasz rzeczywistość czy odleciałeś kompletnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts