maaradv 02.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam Chciałbym zrobić w ogrodzie, a właściwie zabudować na tarasie takie palenisko gazowe: nie udało mi się znaleźć żadnych informacji ani sprzedawcy w PL. Czy ktoś z Was robił coś podobnego i może wskazać gdzie kupić komplet do zabudowy? Wannę zrobię z betonu. Jako zasilanie chciałbym podpiąć gaz sieciowy. Zestaw powinien zawierać palenisko, termoparę z zaworem i ewentualnie iskrownik ale nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 02.02.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jeszcze kilka propozycji aranżacji gazowego ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kniaziuk 09.02.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 http://www.efektognia.pl/oferta/paleniska-ogrodowe/ Nie do końca to ale niektóre paleniska mają możliwość montażu palnika gazowego. Może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 13.10.2015 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 W nawiązaniu do naszych postów powyżej, paleniska ze stali corten http://www.leofire.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaradv 04.11.2015 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Widział ktoś z Was takie gazowe paleniska ogrodowe wykonane z betonu architektonicznego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antihyper 23.08.2018 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Osobiście nie mam zbyt dużo miejsca na palenisko ogrodowe, ale mam wystarczający taras na którym zamontowałem sobie żeliwne palenisko, wieczorami robi robotę Zakupiłem z firmy [moderowano] polecam ! Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts