majdzik 02.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam, Bardzo proszę o pomoc w podłączeniu łączników. Cały pozostały osprzęt już zamontowałem jednakże, mam kłopot z oświetleniem. Osprzęt LEGRAND CELIANE: Przygotowałem małe schematy instalacji. Jakby ktoś kto ma doświadczenie mógł dorysować odpowiednie "kreseczki" byłbym wdzięczny. Instalacje łącznika pojedynczego rozrysowałem ale nie wiem czy poprawnie. Do lamp mam przewody 3x1,5 (zdaje sobie sprawę, że muszę wykorzystać żyłę PE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 04.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wpisz w google "układ schodowy" - schemat się wyświetli.Wpisz w google "schodowy dwa krzyżowe" - też się wyświetli.Trzeci krzyżowy dajesz szeregowo między dwa krzyżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts