pablojarocin 09.02.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ma ktoś jakiś pomysł jak wylać chudy beton jak ma się wstawione okna i drzwi??? Ja jakoś nie mam pomysłu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r0707 11.02.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 normalne za pomoca miksokreta albo pomy do betonu, nie wiem w czym widzisz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 11.02.2014 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Chudy beton za pomocą miksokreta?? Pierwsze słyszę, ktoś mi mówił że nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostap 11.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Betoniarka - Taczka - Dwie nogi i ręce do obsługi taczki i betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 11.02.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Betoniarka - Taczka - Dwie nogi i ręce do obsługi taczki i betoniarki Ciekawe około 200m2 na 10 cm chudziaka??? HMMM brzmi to bardzo ciekawie. Ręce będę miał jak u małpy do samej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ostap 11.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To najtańsza opcja - 70m2 zajęło 2 osobom (ja i brat) około 7hDruga opcja to grucha pompa i poszło, Na przyszłość jak chcesz mieć dokładniejsze odpowiedzi w pytaniu podawaj więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 17.02.2014 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Biura w którym będziesz sam pracował na swojej działalności - nikt nie sprawdza wyskości pomieszczeń, biuro dla pracowników których zatrudnisz >4 to wys. min 3 metry ale nie może być w piwnicy. Chyba że dostaniesz zgodę na odstępstwo od WT. odnośnie warsw od dołu -chudy beton ~10cm -izolacja np papa termozgrzewalna połaczona z izlocja pod ścianami -styropian twardy, styrodur, pianka PIR itd -folia dowolna -jastrych min 5cm -wykonczenie wg potrzeb Jesteś tego pewny ? Papa i styropian, papę rozumiem dlaczego ale styropian - nie utleni się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 17.02.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Mam jeszcze takie małe pytanko.Ten chudy beton to lać na piasek czy dać jakąś folie??I druga kwestia ile bym musiał czekać aż ten beton wyschnie??? Bo chciałem później to pomalować takim czarnym mazidłem i na to styropian. I nie wiem ile bym odczekać dni żeby to pomalować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts