zyzyrafa 03.02.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Posiadam MCR II z zasobnikiem, działał całkowicie sprawnie do dnia w którym postanowiłem zmienić maksymalne temperatury. Po zmianie maksymalnych temperatur na programatorze P1 i P2 chciałem ustawić kocioł na P3 na wartość "1" aby działało ogrzewanie i woda użytkowa. Jednak włącza się tylko woda użytkowa - nie włącza się ogrzewanie (na sterowaniu jest informacja o za niskiej temperaturze i przekazaniu do pieca ten informacji). Co ciekawe jak włączam tryb "2" to ogrzewanie działa. Pytanie co może powodować, że na programie P3/ 1 ogrzewanie sie nie załącza ? Teraz mam tylko, że moge ręcznie wybrać czy chcę, żeby ogrzewać dom czy ogrzewamy wodę do kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/187173-de-dietrich-mcr-2-nie-dzia%C5%82a-tryb-ogrzewania-i-wody-u%C5%BCytkowej-jednocze%C5%9Bnie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts