waldisobon 03.02.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam w sypialni okno połaciowe i wiadomo - z budynku naprzeciwko każdy może sobie patrzeć Co zastosować, ale zależy mi, aby przesłaniało się z dołu do góry, tak, żeby dół był zasłonięty a u góry pozostała niezasłonięta szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.02.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Żaluzja. Są takie wersje które można ustawić w dowolnym miejscu okna. Nie znam nazwy, ale widziałem. Sądzę że pierwszy lepszy punkt oferujący przyslony okienne będzie to miał w ofercie i tam temat załatwisz od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 03.02.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Plisy, ustawiasz w dowolnym miejscu okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 04.02.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Widziałem coś takiego (roleta rzymska):https://www.google.pl/search?q=roleta+rzymska&client=firefox-a&hs=nw5&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=yCDxUraIDZHT7AbinoBg&ved=0CFIQsAQ&biw=1275&bih=705Montowana w prowadnicach, gdzie można było podwinąć od dołu lub odsłonić od góry. Jak to było zrobione - nie wiem ale wyglądało całkiem całkiem. Minus, że jak odsłonisz z góry i będzie mocne słońce, to będziesz widział taką "bułę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 04.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Roleta z systemem sprężynowym zamontowanym u dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts