WhoCash 03.02.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Witam, Przymierzam się do urządzenia sypialni, natknąłem się jednak na problem za małej powierzchni sypialni. Bardzo bym prosił o wskazówki porady, jak nie dojdę do porozumienia z żoną to dalej będziemy spać w salonie na kanapie W sypialni musi się znaleźć: - łóżko ( 140 albo 160 szerokości), - szafa najlepiej o głębokości 50cm max 60cm ( komandor ) - Komoda Pierwsza opcja to tzw "Klasyk" czyli łóżko obok szafa, na przeciw komoda. Plan poniższy przedstawia naszą sypialnię. Obawy: - Łóżko tylko 140 szerokości - Odległość od łóżka do ściany / szafy tylko 45cm - Ścisk, zabudowana sypialnia - Utrudniony dostęp do szafy Druga opcja Łóżko w zabudowie. Plusy: - Łóżko 160cm szerokości - Odległość od łóżka do ściany / szafy 60 cm Minusy: - Mniejsza przestrzeń szafkowa Obawy: - Utrudniony dostęp do szafek nad łóżkiem ( wymagane wejście na łózko ) Bardzo bym prosił o opinie czy ktoś posiada taką sypialnię z łóżkiem w szafie czy to się sprawdza ? Może macie inne rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 03.02.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Proponuję tak:http://imageshack.com/a/img822/7066/g444.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhoCash 03.02.2014 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dziękuję za propozycje, Taki układ także rozwazałem wyglądałoby to trochę inaczej ( szkice od dewelopera są chyba zakłamane po sprawdzeniu mojego pomieszczenia przy 140 cm szerokości materaca taki układ wyglądałby następująco: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts