aszma 03.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Witam Mam nadzieje, że udało mi sie wgrać zrzuty z planera ikei. W pomieszczeniu 570x450 musimy zmieścic kuchnię i pokój - z miejscem na stół i wypoczynek. Ja widzę to mniej więcej tak, jak na załączonych obrazkach, aczkolwiek nie jestem co do tego do końca przekonana. Może ktoś z Was podpowie jakieś inne rozwiązania, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2014 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Nic nie widać - zbyt małe są te obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszma 04.02.2014 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Faktycznie nic nie widać, spróbuje je powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszma 05.02.2014 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Mam nadzieje że będzie czytelniej. Na dzień dzisiejszy jest to jedno pomieszczenie. Kuchnia będzie w tym miejscu gdzie jest zaznaczona. Nie wiem czy zrobić ściane do samej góry, czy może tak na wysokość do 1,5 metra. Może oddzielić kuchnie od pokoju jakąś wyższą wyspą. Raczej nie chcialabym aneksu kuchennego tak całkowicie otwartego na pokój. Obawiam sie tez, czy robiąc całą ścianę nie będzie w kuchni za ciemno, bo nie ma w niej bezpośrednio okna - jest wyjście na zadaszony taras,. prawie 2 metry od kuchni, Wstępne rozmieszczenie mebli i sprzętu w kuchni też załączam, aczkolwiek za wszelkie sugestie w tej kwestii będe wdzięczna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 06.02.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Może tak:http://imageshack.com/a/img208/9865/e3a6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszma 07.02.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Na różne sposoby rozrysowywalam te moją kuchnie, ale nigdy nie umieściłam lodówki w tym miejscu. Dzięki Kinka za tę podpowiedź. Umieszczając ją tutaj jest dużo więcej miejsca na szafki, zwlaszcza na szuflady, na których bardzo mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts