ekmir 04.02.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Czy macie godnych polecenia wykonawców systemów suchej zabudowy (lubuskie, zachodniopomorskie, wielkopolskie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 09.02.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No właśnie, słabo to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jesli nie mozesz nikogo znalezdz to prooponuje ci szukajfachowca.pl Wez tam wyslij zapytanie i fachowcy samis ei do ciebie zglosza. Czesc z nich to moga byc partole ale ogolnie musisz porozmawiac z kazdym. Jesli ktorys wyda sie ok to daj mu zlecenie na jedno pomieszczenie. Na tym bedziesz widziec czy ci pasuje czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 09.02.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jesli nie mozesz nikogo znalezdz to prooponuje ci szukajfachowca.pl Wez tam wyslij zapytanie i fachowcy samis ei do ciebie zglosza. Czesc z nich to moga byc partole ale ogolnie musisz porozmawiac z kazdym. Jesli ktorys wyda sie ok to daj mu zlecenie na jedno pomieszczenie. Na tym bedziesz widziec czy ci pasuje czy nie Już to zrobiłem. Rozesłałem już ofertę do ok. 20 i okzauje się, że "fachowcy" są od wszystkiego i nie rozumieją niektórych stosowanych obecnie rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 17.02.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) znajdz profi45 albo Rom - Kon lub FlashBack dwoch ostatnich nie jestem pewny czy aktualnie w Twoim regionie beda dzialac - ich rejony - ale po swiecie ich rzuca Edytowane 17 Lutego 2014 przez zeusrulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts