Brunoxp 05.02.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Witam,pytanie jak w temacie: Ile musze miec wizyt/wpisow do dziennika minimum przy budowie domu metoda w pelni gospodarcza ? Wiem o co najmniej 3 wizytach na etapach konstrukcyjnych (fund, strop, dach) ale jakie inne etapy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.02.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 zalecam na fundamenty raz, dwa na sciany i strop, 3 na wience, 4 na wiezbe i dach, 5 na wyplate kasy dla kier buda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunoxp 06.02.2014 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 yendrek3 dziekuje za zalecenia ale ja dalej pytam o minimum wpisow/wizyt poniewaz kierbud potrzebny mi jest tylko do celow formalnych - sam bede budowal, sam nadzorowal i sam dbal o jakosc. Czy oprocz wpisow czysto konstrukcyjnych sa jakies inne wymagane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 23.04.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 U mnie był łącznie koło 10 razy do stanu surowego zamkniętego - przy każdym ważnym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Sam sobie możesz robić wpisy. Byle potem znaleźć chętnego co Ci ten dziennik podbije na koniec Kierbud odbiera wszystkie prace zanikające - to najzdrowsze podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts