virginka 05.02.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Witam, mam problem z zaaranżowaniem ściany w kuchni, na której będzie wisiał okap (w załączeniu wizualizacja tej ściany). Ściana ma tylko zabudowę dolną szafkową, kończy się szufladami z płytą indukcyjną i okapem. Zabudowa niestety kończy się w połowie kuchni i w związku z tym dylemat. Co na ścianę? Zakończyć wraz z szafkami? Zrobić coś z całą ścianą? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 06.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A czemu po prostu nie wstawisz tam jeszcze jednej szafki, żeby mieć kawałek blatu roboczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
virginka 06.02.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mam mnóstwo blatu po drugiej stronie kuchni, a ta ściana kończy się drzwiami, więc już nie bardzo cokolwiek mogę wstawić. Myślałam o szkle na ścianę ale czy to nie będzie dziwnie wyglądało jeśli zakończy się w połowie kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.02.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Gorzej będzie jak szkło będzie na całej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts