wrocław1983 06.02.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam czy ktoś z was kupił projekt z 228 lub buduje ten domek proszę o wymiane doświadczeń mam zamiar kupić ten projekt jest nowoczesny http://z500.pl/projekt/688/Z228,dom-z-poddaszem-uzytkowym-kotlownia-na-paliwo-stale-i-gabinetem-na-parterze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.02.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no ja wybudowalem z216 i jestem caly happy. Ten z228 tez bardzo fajny domek, ja projekt jest nowy a w z500 to wiele z nich jest bardzo nowych to mala jest szansa aby ktos wczesniej go budowal. Tak bylo w naszym przypadku 2 lata temu. Masz do niego jakies watpliwosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrocław1983 06.02.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no ja wybudowalem z216 i jestem caly happy. Ten z228 tez bardzo fajny domek, ja projekt jest nowy a w z500 to wiele z nich jest bardzo nowych to mala jest szansa aby ktos wczesniej go budowal. Tak bylo w naszym przypadku 2 lata temu. Masz do niego jakies watpliwosci? Przed chwilą go kupiłem z228 szukałem myślałem aż wkońcu podjeliśmy z żoną decyzje ,mamy wąską działkę ale długą dom postawimy pionem by postawić z boku wiatę projekt będzie gotowy i dostaniemy go w swoje ręce za 15 dni ,kuchnie planujemy zamknąć a łazienkę na górze zrobić jako jedną całość zastanawiam się jaki kolor elewacji by tu pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrocław1983 06.02.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrocław1983 06.02.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Panie Andrzeju na co ma pan piec ,i jakie jest użycie na cały rok ,czym podgrzewa pan wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 @Wroclaw1983: nad kolorem elewacji stary to sie jeszcze bedziesz zastnawiac 100 razy. Wierz mi na slowo jak tak mialem i do dzis zmieniam koncepcje. Najpierw postaw ta chalupe i potem bedzies zsie martwic. Piec mam Termet EcoCondens 20, jednofunkcyjnyz zasobnikiem na CWU 120L. W calym domu podlogowka wiec piec chodzi na 107% sprawnosci. Jak narazie rachunki za gaz do 250zl/miesiac wiec nie narzekam. No i ty jako ze z Wrocka jestes to zachecam do lokalnego patriotyzmu i kupna wlasnie kotla ze Swiebodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrocław1983 07.02.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 @Wroclaw1983: nad kolorem elewacji stary to sie jeszcze bedziesz zastnawiac 100 razy. Wierz mi na slowo jak tak mialem i do dzis zmieniam koncepcje. Najpierw postaw ta chalupe i potem bedzies zsie martwic. Piec mam Termet EcoCondens 20, jednofunkcyjnyz zasobnikiem na CWU 120L. W calym domu podlogowka wiec piec chodzi na 107% sprawnosci. Jak narazie rachunki za gaz do 250zl/miesiac wiec nie narzekam. No i ty jako ze z Wrocka jestes to zachecam do lokalnego patriotyzmu i kupna wlasnie kotla ze Swiebodzic. Gazu nie będe planować ,ale zastanawiam się nad ogrzewaniem kominkowym ,pompą ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 to jesli nie planujesz gazu to rob kominek z plaszczem wodnym i puszczaj wode jeszcze na centralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
struna7 12.03.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) .mój 228 prawie gotowy Edytowane 28 Grudnia 2014 przez struna7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysti 12.02.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Buduje ktoś jeszcze dom według tego projektu? Po wybraniu działki z wjazdem od południa zdecydowaliśmy się na ten projekt. Czy uważacie, że te wcięcia w elewacji (na taras i wejście) są dobrym rozwiązaniem. Niby zabierają troszkę powierzchni, ale za to nie trzeba np. przedłużać dachu, żeby mieć daszek nad tarasem lub wejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts