Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wkład kominkowy narożny

50086

Recommended Posts

Witam,

szukam wkładu kominkowego narożnego(szyba do szyby),gilotyna,bez płaszcza wodnego,szyba dłuższa niż szersza,komin fi 200,wys.7m stalowy.

Wybrałem SPARTHERM VARIA 2R-100h-4S,czy to dobry wybór?(oprócz ceny)

Czy mam jeszcze jakieś inne możliwości?

Na co zwrócić muszę uwagę przy wyborze?

z góry dziekuję i pozdrawiam

• 2 months później...
nie polecam, po zamontowaniu VArii 2Rh 100 za 17 000 zł pomalowaliśmy dom i wkład zżarła rdza przez 2 tygodnie. Dystrybutor bezczelnie odpisał że mam sobie kupic farbę i pomalować na rdzę , we własnym zakresie. wcześniej miałam wkład KFD, też montowany przed malowaniem i nic się nie działo. Teraz kupiłam jeszcze droższy, ale niestety jakośćkominek.jpg produktu i obsługi woła o pomstę do nieba.

nie polecam, po zamontowaniu VArii 2Rh 100 za 17 000 zł pomalowaliśmy dom i wkład zżarła rdza przez 2 tygodnie. Dystrybutor bezczelnie odpisał że mam sobie kupic farbę i pomalować na rdzę , we własnym zakresie. wcześniej miałam wkład KFD, też montowany przed malowaniem i nic się nie działo. Teraz kupiłam jeszcze droższy, ale niestety jakość[ATTACH=CONFIG]254742[/ATTACH] produktu i obsługi woła o pomstę do nieba.

Telewizor tez Ci pochlapali farbą? Może to nie wina wkładu, tylko partaczy których najęłaś do malowania? Folia malarska kosztuje 2 zł - 4 X 5 m.

A dystrybutor nie popisał się marketingiem, fakt...

Edytowane przez Kominki Piotr Batura