50086 07.02.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam,szukam wkładu kominkowego narożnego(szyba do szyby),gilotyna,bez płaszcza wodnego,szyba dłuższa niż szersza,komin fi 200,wys.7m stalowy.Wybrałem SPARTHERM VARIA 2R-100h-4S,czy to dobry wybór?(oprócz ceny)Czy mam jeszcze jakieś inne możliwości?Na co zwrócić muszę uwagę przy wyborze?z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 07.02.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 klasycy mówią, że jak gilotyna to tylko Spartherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 07.02.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam. A ja "gupi" myśłałem że to francuski wynalazek ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bader 08.02.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 klasycy mówią, że jak gilotyna to tylko Spartherm Marks , Engels i towarzysz ADAC - oni nigdy się nie mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bader 08.02.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam. A ja "gupi" myśłałem że to francuski wynalazek ... Pozdrawiam. Myślę ,że nie jesteś "gupi " pzdr. ps. Życzę w Nowym Roku zwiększenia sprzedaży " niszczarek do drewna " i "toksycznej " wełny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 09.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witam. A dziękuję, będę się starał ... U mnie jak sam wiesz każdy ma wybór ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
50086 10.02.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam,czyli zostaje spartherm.Znalazłem jeszcze brunner,ale jeszcze droższy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata11111 14.04.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 nie polecam, po zamontowaniu VArii 2Rh 100 za 17 000 zł pomalowaliśmy dom i wkład zżarła rdza przez 2 tygodnie. Dystrybutor bezczelnie odpisał że mam sobie kupic farbę i pomalować na rdzę , we własnym zakresie. wcześniej miałam wkład KFD, też montowany przed malowaniem i nic się nie działo. Teraz kupiłam jeszcze droższy, ale niestety jakość produktu i obsługi woła o pomstę do nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.04.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) nie polecam, po zamontowaniu VArii 2Rh 100 za 17 000 zł pomalowaliśmy dom i wkład zżarła rdza przez 2 tygodnie. Dystrybutor bezczelnie odpisał że mam sobie kupic farbę i pomalować na rdzę , we własnym zakresie. wcześniej miałam wkład KFD, też montowany przed malowaniem i nic się nie działo. Teraz kupiłam jeszcze droższy, ale niestety jakość[ATTACH=CONFIG]254742[/ATTACH] produktu i obsługi woła o pomstę do nieba. Telewizor tez Ci pochlapali farbą? Może to nie wina wkładu, tylko partaczy których najęłaś do malowania? Folia malarska kosztuje 2 zł - 4 X 5 m. A dystrybutor nie popisał się marketingiem, fakt... Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Kominki Piotr Batura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts