first 07.02.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Cześć, Na nowo zakupione mieszkanie weszła ekipa od wykończeniówki. Jest to moje pierwsze mieszkanie, nie mam doświadczenia w płytkach itd. Zapewnili mnie że to ich fach w rękach, a jeden z nich ma doświadczenia 20 lat (tylko w wykończeniówce robi). Poszedłem na spokojnie sprawdzić mieszkanie i to co zobaczyłem wbiło mnie w ziemię. Może tak się robi, a ja się nie znam. Wolę was zapytać o zdanie. Załączam kilka fotek (oczywiście mam ich więcej ale w załączniku się nie mieszczą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MATRON 07.02.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jeżeli ktoś ma doświadczenie 20 lat to nie znaczy że robi to dobrze, na zdjęciach razi nie dokładność, nie zgrywające się fugi miedzy ścianami, krzywizny na tynkach. Być może są bardzo tani ale to co robią to "tandeta" w pełnym znaczeniu tego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chichot_23 08.02.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Rzeczywiście to co widać na zdjęciach mało ma wspólnego z 20-letnim doświadczeniem. Powinni to bezzwłocznie poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts