Gośka_m 08.02.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witajcie,Proszę o pomoc zastanawiamy się z mężem nad firmę stolbud włoszczowa drzwi premium termo cena około 3500 tys. drzwi są drewniane. Myślałam nad czymś tańszym ale mam obawy co do metalowych drzwi?? Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.02.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Drzwi Premium Termo. Ładna nazwa. Ale na stronie www. dot. tych drzwi nie ma dowodu potwierdzającego że to są faktycznie ciepłe drzwi. Nie podają żadnego współczynnika (nawet warości "U"d) ani tym bardziej świadectwa potwierdzającego wynik który mógłby dawać podstawę do nazwania drzwi "termo". Poza tymi uszczypliwościami do zabiegów marketingowych nie mam więcej uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 10.02.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witajcie, Myślałam nad czymś tańszym ale mam obawy co do metalowych drzwi?? Co polecacie? Pytanie skąd obawy do metalowych drzwi? Jest kilka dobrych firm w Polsce produkujących drzwi stalowe w rozsądnych pieniądzach. W kwocie jaką podałaś swobodnie byś się zmieściła w dobrej "stalówce". Do tego z badaniami i poświadczeniami, że dane drzwi będą miały określony współczynnik U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts