Redakcja 08.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Planujesz budowę w tym roku? Nie bądź sam. Wielkie doświadczenie forum i życzliwość Forumowiczów jest dla Ciebie. Forum pomoże Ci przeżyć tę wielką przygodę z sukcesem, bez błędów, mądrze. Pytaj, pisz, dziel się doświadczeniem - ten dział jest dla Ciebie.*** Specjalnie przygotowany emblemat, ekskluzywny znak przynależności do Forum MURATORA czeka na Ciebie. Jeśli ją wydukujesz i nakleisz na tablicę budowy, skrzynkę pocztową, szybę samochodu - dajesz znać, że jesteś członkiem społeczności Forum Muratora. To znak, że inni Forumowicze są mile widziani na budowie, w Waszym domu, że gdzieś na wakacyjnym szlaku chętnie pogadacie z innym Forumowiczem. Prześlij prywatną wiadomość ze swoim adresem e-mail do: Redakcja. A my wyślemy w pliku emblemat Temat: "Bocianki 2014". POBIERZ EMBLEMAT: TUTAJ Powodzenia na Waszych budowach! Redakcja Edytowane 10 Maja 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carlosso 08.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 helloJest tu kto? Co Wy jeszcze śpicie? U mnie dziś wiosenna pogoda, trzeba zaraz odwiedzić plac budowy i może coś zacząć już robić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malcol 08.02.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Coś mało nas!!! Mam nadzieję, że będzie więcej. Ja zaczynam w tym roku pod Poznaniem. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 08.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Witam Będzie nas więcej, niech wiosna przyjdzie. wiosną ruszamy. Edytowane 10 Lutego 2014 przez wierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula77 08.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 witam,my czekamy na wiosne i ruszamy,budujemy Z226 z biura z500,pod Elkiem.prawde mowiac tak jak wczesniej nie moglam sie doczekac budowy tak teraz jestem przerazona jak to bedzie,meza nie ma w kraju i wszystko na mojej glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 08.02.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam, My też ruszamy w tym roku ale dopiero w okolicach wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zniwiarz01 08.02.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Cześć. Również zaczynam w tym roku, mam nadzieje że uda się z końcem marca. Projekt Szpak z pracowni MG Projekty. Właśnie załatwiamy kredyt, poza tym inne kwestie już załatwione, tylko zakup mauzera na wodę, podłączenie prądu, postawienie szopki na jakieś narzędzia i ustawienie sławojki. Zamówienie materiałów. Mam nadzieję że nie będzie tak strasznie jak myślę. Budujemy w woj. dolnośląskim, 60 km od Wrocławia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdiKris 09.02.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 My zaczynamy lada dzień z253pozwolenie jest, plac jest, firma jest, kredyt na koncie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 09.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 EdiKris - widzę, że Ty jesteś już w pełni przygotowany/a. zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 09.02.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 My również zaczynamy na wiosnę. E-109 z pracowni E-domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja3m 09.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witajcie,myślę że na wiosnę uda mi się ruszyć z budową. Obecnie czekam na plany konstrukcyjne do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 09.02.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witam My też zaczynamy w tym roku ale dopiero na jesień, w kwietniu będę składał wniosek o pozwolenie na budowę no i przed nami jeszcze wybór ekipy do stanu SSO, Budujemy w Bielsku projekt Gracja Mała z pracowni Dobre Domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 09.02.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) witajcie! My też zaczynamy budowe na wiosnę 2014. Startujemy z domkiem pracowni Domy z wizją : Prosty 3A. Udało nam się uzyskać pozwolenie na budowę, niebagatela prawie 6 mies czekania. Teraz rozglądamy się za kredytem i w tzw. międzyczasie szukamy wykonawców. pozdrawiamy! Edytowane 9 Lutego 2014 przez BorÓwki14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kudeł 09.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Hallo,tu Kudły.My budujemy Hobarta od Lipińskich.Walczymy z gminą ,więc trudno powiedzieć kiedy zaczynamy budowę.Sam podział działki trwał pół roku ,więc teraz jesteśmy trochę zniecierpliwieni i odmawiamy Zdrowaśki żeby to szybciej poszło..Woda będzie w marcu, prąd????????Trzymamy kciuki za Was i za się również.Pozdro z łódzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 09.02.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja zaczynam w okolicach początku marca (jak się zima nie zacznie) PnB jest, umowa na płytę jest - buduję Z287L woj. lubuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkazst 10.02.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam, my zaczyamy rowniez w tym roku, poki co mamy podlaczony na dzialke prad i wybrany ale jeszcze nie kupiony projekt:yes: JB08 szkieletor chcemy wybudowac ssz bez kredytu wiec pewnie bedzie to trwalo sto lat okolcia stargard szczecinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
effa_s 10.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cześć! My też zaczynamy budowę wiosną - budujemy Lukrecję 2 z Archonu. Jak na razie pozwolenie na budowę jest, wybór ekipy do SSO trwa, przygotowania do wzięcia kredytu idą pełną parą. Mamy nadzieję wbić pierwszą łopatę w okolicach kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekkk 10.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam, też zaczynamy budowę w tym roku. Mamy już pozwolenie na budowę, projekt "dom przy kolorowej" z pracowni Galeria domów. Przed nowym rokiem kupiliśmy pustaki ceramiczne na cały dom, stal oraz systemy kominowe żeby załapać się na jakiś zwrot vat. Budowa systemem gospodarczym- rodzina + majster;) przynajmniej ssz za gotówkę. Taka piękna pogoda że kusi nas żeby już coś kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka181 10.02.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam, my z mężem starujemy na wiosnę z budową Salmy z pracowni Horyzont. Mam nadzieję, że zaczniemy końcem marca poczatkiem kwietnia. Czekamy na uprawomocnienie pozwolenia na budowę i potem załatwiamy formalności kredytowe. http://www.horyzont.com/310_salma-paliwo-stale Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemoth 10.02.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hej, też zaczynamy budowę w tym roku. Projekt to Praktyczny 4 z Pracowni z Wizją. Pozwolenie już jest, teraz rozglądam się, za ekipą. No to powodzenia nam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts