Saly 08.02.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Witam się ponownie na Kochanym Forum NIE BĘDZIE OSOBNO KOMENTARZY WIĘC ZAPRASZAM TUTAJ Budujemy piętrowy dom z pełnym piętrem , 5 pokoi , 3 łazienki, duży taras i wymarzona mała antresola Projekt jest indywidualny i stanowi zlepek kilku innych projektów + udział własny czyli mój Najbardziej bryła przypomina znany DOM z Klasą i tak go w sumie nazywamy Zima była wyjątkowo łagodna więc prace ruszyły już w grudniu Spieszy nam się bardzo z wielu powodów ale najważniejszy jest taki ze wprowadzimy się do nowego domku już w powiększonym składzie czyli: Ja - Saly, Mój mąż M, dwa kochane Owczarki niemieckie i Ludzik który pojawi się pod koniec czerwca. Na koniec czerwca na pewno nie zdążymy ale będziemy sie bardzo starać aby pod koniec wakacji zamieszkać u siebie Obecnie robi się dach i za chwilę będą okna Zdjęć domu z zewnątrz nie będzie... ale będzie duuuzo ze środka Liczę na wszelkie porady, pomysły, krytykę, zachwyty itp w możliwie największej ilosci \ Na początek wizualizacje jak ma mniej więcej wyglądać z zew : http://img198.imageshack.us/img198/8/zo5u.jpg Pozdrawiam i całuję Saly Edytowane 8 Lutego 2014 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.02.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Moje gratulacje! Jestem pierwsza:p Gratuluję nowej budowy ale najbardziej NOWEGO LUDKA Fantastyczna wiadomośc! Teraz macie wyjątkową motywację do szybkiego ukończenia budowy Ania czy wiecie już czy pokój malować "na rózowo" czy "na niebiesko" Uwielbiam kobiety w ciąży! Buziaki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witaj Lady Jak ja dawno nie byłam na forum Pierwszy wpis cieszy jak nie wiem co Kochana na bank Ludzik jest chłopcem- marzyłam po cichu o dziewczynce bo mój brat ma 3 artystów - ale nie narzekam oby wszystko było OK , a pokój będzie pastelowo - beżowy z białymi meblami Całuski dla Ciebie i dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) I ja dołączam się do gratulacji Dom napewno będzie super jak i poprzedni, a dzidziuś w domu to już w ogóle wielkie wydarzenie :wiggle: Trzymam kciuki i życze dużo zdrówka Edytowane 8 Lutego 2014 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2014 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Aniu i ja dołączam się do gratulacji Dom napewno będzie super jak i poprzedni, a dzidziuś w domu to już w ogóle wielkie wydarzenie :wiggle: Trzymam kciuki i życze dużo zdrówka Dzięki Madziu Bardzo się cieszę ze zajrzałaś Wieczorkiem powrzucam trochę pomysłów i inspiracji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.02.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ania, To "na różowo" czy 'na niebiesko" to tak bardziej w przenośni.. ....Sugerujące płeć dzidziusia Będziesz więc Mamą przystojnego piłkarza w przyszłości:yes: ...Super! Myślę,że nie ważna płec-najważniejsze zdrowe dziecko-czego Wam zyczę ! Tak ucieszyłam się z wieści o powiększeniu rodziny,że nie powiedziałam nawet słowa o tytułowej kostce Takie nowoczesne kostki to ja uwielbiam,szczególnie za to,że piętro jest w pełni użytkowe (brak skosów).Faktycznie,bardzo przypomina "Dom z klasą" -to akurat komplement . Duży garaż...,piękne duze okna.....,Rewelacja! Buziole, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 08.02.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam się i ja Będę podglądać zwłaszcza, że u nas też będzie nowy ludek pod koniec czerwca i też chłopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.02.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Bardzo jestem ciekawa w jakim stylu będziesz się urządzać, więc pewnie wpadnę wieczorkiem pooglądać Twoje inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2014 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam się i ja Będę podglądać zwłaszcza, że u nas też będzie nowy ludek pod koniec czerwca i też chłopczyk Witaj Nesska:welcome: Ojej ale faaajnie Będziemy miały o czym gadać Bardzo sie cieszę i GRATULUJE !!! Pierwszy Ludek u Ciebie??? Imię macie wybrane??? Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 hej, ho, hello cieszę się, że budowa ruszyła, ale najbardziej cieszę się, że rodzina się powiększy :D życzę wam, aby wasze plany się ziściły i żebyście pod koniec wakacji już w trójkę zamieszkali w wymarzonym domku uściski ogromne i jeszcze raz wielkie gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2014 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dzięki Lidszu Oj będzie się działo .... Az strach się bać a powiem szczerze ze trochę się boję .... Całusy i Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.02.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 witam sie i ja widze ze bedzie straszne tempo ciekawa jestem kiedy uda sie wprowadzic my zaczelismy na koniec sierpnia a zaczelismy pomieszkiwac w sierpniu, ale nie mamy malych dzieci, wiec taki stan jeszcze surowy nikomu bardzo nie przeszkadzal chcetnie zobaczylabym rzuty pomieszczen i te elewacje troche wieksze, bo te jakos mi sie nie otwieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2014 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 witam sie i ja widze ze bedzie straszne tempo ciekawa jestem kiedy uda sie wprowadzic my zaczelismy na koniec sierpnia a zaczelismy pomieszkiwac w sierpniu, ale nie mamy malych dzieci, wiec taki stan jeszcze surowy nikomu bardzo nie przeszkadzal chcetnie zobaczylabym rzuty pomieszczen i te elewacje troche wieksze, bo te jakos mi sie nie otwieraja Hej Yaa Wieczorkiem usiądę i powlepiam trochę zdjęć Kurcze projekt mam w pdf Czy można to jakoś na jpegi przerobić ??? Pozdrawiam i strasznie się cieszę że wpadłaś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.02.2014 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam się i ja Gratuluję nowego domku -projekt cuuuudny ,ale jeszcze bardziej nowego członka rodziny Fajnie ,że jest dziennik ,bo na forum ostatnio puchy straszne Będę podglądać i trzymać kciuki Hej Oleńko Super ze i Ty jesteś u mnie Uwielbiam Twój domek i będe zgapiać i pytać pytać pytać Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.02.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam się i ja Będę podglądać zwłaszcza, że u nas też będzie nowy ludek pod koniec czerwca i też chłopczyk Gratuluję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.02.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Czekamy na rzuty pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 08.02.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witaj Nesska:welcome: Ojej ale faaajnie Będziemy miały o czym gadać Bardzo sie cieszę i GRATULUJE !!! Pierwszy Ludek u Ciebie??? Imię macie wybrane??? Pozdrawiam Saly Dziękuję i Wam też gratuluję Nie pierwszy mamy już 3letnią córeczkę także będzie parka Imię już wybrane (ale jeszcze nie zaakceptowane przez drugą połówkę ) Gratuluję :* Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.02.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Saly,fajnie, że jesteś na FM z kolejnym już domem!!!!Wielkie gratulacje z powodu Maluszka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.02.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Saly bardzo sie Ciesze ze powrocilas na Forum domek zapowiada sie Cudnie juz nie moge sie doczekac twojej wykonczeniowki , bede zagladac Ale najbardziej ucieszyla mnie nowinka o powiekszeniu rodzinki GRATULACJE Edytowane 8 Lutego 2014 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Skorzystałam z zaproszenia i zgłaszam się jako obserwatorka Jeszcze raz gratuluję Mój mały też z końca czerwca, tyle, że już prawie siedmiolatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts