Saly 28.03.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 POSZUKIWANA TAPETA DO SYPIALNI:confused::confused: Potrzebuję pomocy Poszukuje tapety - paski pionowe szerokie ( 8-12cm) w kolorze ciemny szary, grafit czarny - do sypialni za łóżko Może ktoś???? coś widział ???? plissss Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości wszystkim budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 28.03.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Saly piękny domek się robi i fajny tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.03.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 powiem tylko tyle: jaką Ty masz zajebiście ogromną łazienkę!!!! ile ma - ze 25metrów chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.03.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Saly :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.03.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ania widzę, że szybko idziecie do przodu!!! Dom wygląda super!!!! Pewnie bardzo się cieszysz :wiggle: Co do tapety to ja mam tą, ale to jest taki normalny szary, nie za ciemny http://alejka.pl/tapeta-na-flizelinie-out-of-africa-pasy-rasch-nr-715767.html Zobacz sobie z tej kolekcji Rasch bo mają różne kolory. Z samej tapety jestem bardzo zadowolona, nie jest droga, a jakość ok. P.S Wyglądasz ślicznie- widziałam fotki na FB:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.03.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ania widzę, że szybko idziecie do przodu!!! Dom wygląda super!!!! Pewnie bardzo się cieszysz :wiggle: Co do tapety to ja mam tą, ale to jest taki normalny szary, nie za ciemny http://alejka.pl/tapeta-na-flizelinie-out-of-africa-pasy-rasch-nr-715767.html Zobacz sobie z tej kolekcji Rasch bo mają różne kolory. Z samej tapety jestem bardzo zadowolona, nie jest droga, a jakość ok. P.S Wyglądasz ślicznie- widziałam fotki na FB:rolleyes: Dziękuję Madziu Tapeta bardzo fajna o soc takiego mi chodziło Sprawdzę czy nie mają w ciemniejszej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.03.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 powiem tylko tyle: jaką Ty masz zajebiście ogromną łazienkę!!!! ile ma - ze 25metrów chyba EEE tylko tak wyglada na wizualizacji ma niecałe 14metrów ale i tak jak na łazienkę jest sporawa Chciałam mieć koniecznie i prysznic i wannę Prysznic na codzień a wanna niech raz na tydzień ale uwielbiam szczególnie zimą W poprzednim domu miałam wannę w łazience gościnnej ...bez sensu Więc teraz się uparłam i mam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.03.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Saly piękny domek się robi i fajny tarasik Dziękuję Kori Ten taras to było jedno z moich marzeń Duży zadaszony taras, gdzie meble ogrodowe będą sobie stały spokojnie bez w/g na pogodę - chodzi o to ciągłe chowanie poduch jak pada Mam nadzieję ze ten taras okaze się funkcjonalny Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 31.03.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 KOSTKA CIĄG DALSZY http://img713.imageshack.us/img713/4419/j7ums.jpg http://img401.imageshack.us/img401/5630/rvml.jpg http://img59.imageshack.us/img59/1552/44gf.jpg http://img42.imageshack.us/img42/2320/gd9i.jpg http://img69.imageshack.us/img69/3343/vyki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.03.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Saly jak u was sie pięknie robi! Pedzicie jak burza...Czy ta kostka to Libet Piccola moze bo bardzo znajomo wyglada:rolleyes:Taka u siebie planuje.Ja u siebie zlikwidowałem balkon bo stwierdziłam ze nie będzie z niego pożytku a w jego miejsce zrobiliśmy duuuuzy taras około 35-40 metrów.Teraz dzieciaki maja swój taras do dyspozycji u góry a my przez to zyskaliśmy zadaszenie tarasu na dole. Edytowane 31 Marca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 01.04.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witaj Saly Pięknie u Ciebie, a idziesz jak burza Podczytywałam Twoje zmagania z tynkami Knaufa/tynkarzami...U mnie było to samo - miało wyjść Diamantem tak, że nie trzeba będzie gładzi, a wyszło jak zwykle :/ Miejscami to może nie trzeba, ale zasadniczo jednak tak, więc niestety gładzie się kładą. A u Ciebie jak ostatecznie wyszło? Ja też buduję "kostkę" pełnym piętrem Pozwolę sobie do Ciebie zaglądać i śledzi postępy Jeśli możesz, pochwal się rzutem piętra Ciekawa jestem, jakie są zmiany względem "oryginału" Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 01.04.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witaj Saly! Pierwszy raz piszę , ale to nie znaczy , że po cichu nie podgladam Jeśli pozwolisz to chetnie odgapię taras. Napisz prosże co tto za kostka i czy jest chropowata, jesli tak to jak myslisz jak z utrzymaniem czystości , czy brud nie bedzie w nia " wchodził"? dziękuje za odp i pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.04.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Saly jak u was sie pięknie robi! Pedzicie jak burza...Czy ta kostka to Libet Piccola moze bo bardzo znajomo wyglada:rolleyes:Taka u siebie planuje.Ja u siebie zlikwidowałem balkon bo stwierdziłam ze nie będzie z niego pożytku a w jego miejsce zrobiliśmy duuuuzy taras około 35-40 metrów.Teraz dzieciaki maja swój taras do dyspozycji u góry a my przez to zyskaliśmy zadaszenie tarasu na dole. Hej Fajna kobieto Kostka to GALA BETON - tańsza od Libetu a jak dla mnie kolor duuużo ładniejszy Moja wersja to kostka BIAŁA - ale ma drobinki ciemne Wygląda naprawdę nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.04.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witaj Saly Pięknie u Ciebie, a idziesz jak burza Podczytywałam Twoje zmagania z tynkami Knaufa/tynkarzami...U mnie było to samo - miało wyjść Diamantem tak, że nie trzeba będzie gładzi, a wyszło jak zwykle :/ Miejscami to może nie trzeba, ale zasadniczo jednak tak, więc niestety gładzie się kładą. A u Ciebie jak ostatecznie wyszło? Ja też buduję "kostkę" pełnym piętrem Pozwolę sobie do Ciebie zaglądać i śledzi postępy Jeśli możesz, pochwal się rzutem piętra Ciekawa jestem, jakie są zmiany względem "oryginału" Pozdrawiam Justyna Witaj Justynko:welcome: Bardzo miło ze zaglądasz U mnie sprawa z tynkami jest ze tak powiem w toku.... Pan Tynkowy - szefowy - zapewniał o gładkości i idealnej strukturze pod malowanie , oczywiscie cudownej ekipie która cudownie to wszystko zrobi A wyszło właśnie jak to zwykle bywa do d..... U mnie nie tyle chodziło o dokonanie "cudów" tylko o cenę płaciciliśmy 28 zł /m właśnie dlatego ze miało być tak ach i och A ze zależy mam bardzo na czasie no się zdecydowalismy Miałam ofertę zrobienia tynków gipsowych za 21 zł i juz bym się wtedy nie czepiała tylko żyła ze świadomoscią ze trzeba zrobić gładz i już W sobotę mają przyjść i jeszcze coś tam poprawiać ....zobaczymy Rzuty mam cholerka w pdf i nie umiem ich przerobić na jpg Może wiesz jak to zrobić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.04.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witaj Saly! Pierwszy raz piszę , ale to nie znaczy , że po cichu nie podgladam Jeśli pozwolisz to chetnie odgapię taras. Napisz prosże co tto za kostka i czy jest chropowata, jesli tak to jak myslisz jak z utrzymaniem czystości , czy brud nie bedzie w nia " wchodził"? dziękuje za odp i pozdrawiam serdecznie!! Witam serdecznie:welcome: Kostka jest z granitową posypką i jest chropowata Firma GALA BETON kolor BIAŁY ale był to mój świadomy wybór. Taras z płytek... ani mnie się nie podoba ani praktyczny Zazwyczaj po ostrej zimie coś tam pęka Fugi się brudzą, coś upadnie przy grilu lub krzesłem sie przesunie za mocno - odpada Drewno - piękne i bardzo mi się podoba - drogie i co najgorsze wymagajace konserwacji w zasadzie co rok - odpada Kostka - w sumie najtańsza opcja, ładnie wygląda - można dobrać do elewacji / reszty kostki W razie "W" mozna wymienić 1, , 5 czy 20 Co do utrzymania czystości są preparaty i myjka podciśnieniowa Oczywiście każdy ma swoje plusy i minusy - Ja tak to widzę jak opisałam Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 01.04.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie mam pojęcia jak - zapytam jutro małża mego, jest szansa, że będzie wiedział Dam znać, jeśli się dowiem, jak to zamienić Co do tynków, to jakbym o swojej ekipie czytała!!!! Jeśli Cię to pocieszy, to nam krzyknęli 30zl/m i miały być cuda na kiju...nie mów, że to ekipa polecona na tym forum... Ah, jako, że sama planuję sporo tapet , przynoszę: http://www.cole-and-son.com/int/collection-new-stripes/wallpaper-84/6044/ oraz http://www.cole-and-son.com/int/collection-new-stripes/wallpaper-84/5034/ Może coś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.04.2014 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Dzięki za tapety Moja ekipa z Turka .... porażka do kwadratu - ale pierwszy raz zachowaliśmy się dobrze bo do końca nie zapłaciliśmy ... Mają poprawić abo obniżyć trochę cenę Pewnie "guzik" z tego wyjdzie ale zobaczymy Pozdraiwma PS jak wymyślisz jak PDF zamienić na zdjęcie - daj znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 jak przerobić pdf na jpg 1. otwierasz sobie pdf, ustawiasz tak by widzieć to co chcesz mieć w jpg na ekranie 2. klikasz na klawiaturze PrtSc - klawisz po prawej stronie na górze, w okolicy Beckspace 3. otwierasz Painta 4. klikasz "wklej" 5. no i zapisujesz jako jpg :) saly powiedz mi ile masz mb działki z tyłu? tzn od krawędzi domu do końca działki ile masz metrów bieżących????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.04.2014 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 jak przerobić pdf na jpg 1. otwierasz sobie pdf, ustawiasz tak by widzieć to co chcesz mieć w jpg na ekranie 2. klikasz na klawiaturze PrtSc - klawisz po prawej stronie na górze, w okolicy Beckspace 3. otwierasz Painta 4. klikasz "wklej" 5. no i zapisujesz jako jpg :) saly powiedz mi ile masz mb działki z tyłu? tzn od krawędzi domu do końca działki ile masz metrów bieżących????? Dzięki lukasz69karolina Tylko mi wtedy taki mało czytelny obraz wychodzi Ale zaraz pokombinuje Tutaj jest "wstepny" plan ogrodu działkę mamy sporą ok 2600 m Było ciut wiecej ale jakies tam pasy drogowe i musieliśmy sie odsunąc od frontu Te wymiary są takie na oko Wydaje mi się ze z tyłu jest ok 28-30 metrów teraz - pseudo mapka robiona była zanim powstał dom na użytek zaplanowania kostki http://img834.imageshack.us/img834/5638/5imy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 w painta jak wklejasz to tak poprzesuwaj by tylko sam rysunek był - jak najmniej tła dookoła... jak zapiszesz jako jpg i wkleisz z dysku tutaj to będzie mały obrazek - a po kliknięciu będzie duży i wyraźny kurka 30metrów - tak myślałam właśnie... też tyle chciałam a wyszła połowa tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts