Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ivy

Tynki nie tyle że nie równe w sensie poziomów tylko chropowate, widac przeciagnięcia packą Nie dotarte .....

Po prostu ekipa do du....

To myśle ze jest do poprawienia. U mnie byy 2-3 takie miejsca ( wskazane nawet przez ekipę) , od razu przy odbiorze umowiłam sie z ekipą ze przyjadą to poprawić bo już nie dało sie na mokrych tego zrobić. Bez problemu przyjechali , poprawili poprzez wyszlifowanie i jest idealnie :-)

• Odpowiedzi 321
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ania żyrandol faktycznie robi wrażenie :yes::yes: Co do spalonej żarówki, czy umycia wielkiego okna to od czego są strażacy z wielką drabiną :lol2:

Ja niestety dla mojego męża, też mam podobne podejście do Ciebie, że nie wszystko musi być praktyczne, byle mi się podobało :p

Zdrówka dla Was obojga :hug:

Saly, idziesz jak burza :yes: Wygląda super. A co będzie na środku ronda? Fontanna? :lol2::D U mnie kostka właśnie się robi :p Dobrze widzę, że masz ogrodzenie frontowe z pełnego muru? Masz jakąś sprawdzoną ekipę do bramy i furtki? Bo ja właśnie na etapie poszukiwań jestem ...:sick:P.S. ze zdjęciami robię tak jak karolina z paintem poradziła ;)
Saly, idziesz jak burza :yes: Wygląda super. A co będzie na środku ronda? Fontanna? :lol2::D U mnie kostka właśnie się robi :p Dobrze widzę, że masz ogrodzenie frontowe z pełnego muru? Masz jakąś sprawdzoną ekipę do bramy i furtki? Bo ja właśnie na etapie poszukiwań jestem ...:sick:P.S. ze zdjęciami robię tak jak karolina z paintem poradziła ;)

Hej

Na środku ronda będzie roślinka typu "cudak" podobają mi się takie formowane szczepione kule na pniu ale póki co dosć drogie ;-(

I szukam czegoś w sensownej cenie :-)

Ekipa do bramy zupełnie przypadkowa - nr z targów budowlanych ale jestem bardzo zadowolona :-)

jak cos podeśle na priv

Pozdrawiam Saly

• 2 weeks później...

Aniu, wow ale postępy ! Taras bardzo fajnie wyszedł i te donice super pomysł ! Rondo pamietam z poprzedniego domu, juz wtedy zazdrościłam rozmiarów działki i jej możliwości :)

Pozdrawiam

Emilia

Witam się z rana:-)

U nas piękna pogoda i do tego moje urodziny:wave:

Rano kawka do łóżka od męża i poniewaz przejściowo mieszkamy u moich rodziców cudowne śniadanie od mojej Mamy :-)

Mogłoby być tak zawsze :-)

Pewnie nie będzie bo jak pojawi się Ludzik na świecie (ok 20 czerwca) to ja będę te śniadanka musiała robić....

Ale póki co korzystam i życie jest pięęęęęęęęęęękne :-)

Wszystkim którzy kibicują mojej budowie stawiam urodzinowego drineczka :

http://img845.imageshack.us/img845/8471/1ltf.jpg

PS NA BUDOWIE SIĘ DZIEJE

OBIECUJE W WEEKEND SZEROKĄ FOTORELACJĘ

STO LAT SALY !!!!!!

http://images65.fotosik.pl/930/8aa9e57bd2e2e4e7med.jpg

Dużo zdrówka dla Ciebie i sił potrzebnych w macierzyństwie jak i budowie :*

wszystkiego naj naj naj :)

najlepszego męża

najlepszego ludzika

najlepszego domu

najgorszego dnia już za sobą :)

samego słoneczka świecącego Twym dniom :)

Pogoda nie sprzyja na robienie zdjęć ....

Elewacja jeszcze nie zakończona ale już zamontowane drzwi zew

Bardzo mi się podobają

Drzwi robione przez firme produkującą drzwi ale w/g mojego projektu :rolleyes:

Kolor orzech - dużo ciemniejszy niż wyszedł na zdjęciach - bo akurat na chwilunie zaświeciło słońce

http://img836.imageshack.us/img836/4712/cgsk.jpg

http://img838.imageshack.us/img838/9991/nwcl.jpg

http://img845.imageshack.us/img845/7421/ieo1s.jpg

Sto Lat Aniu :hug::hug: Piękne drzwi:yes::yes: Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że kładziesz antracytowe "cegiełki" na ścianie z drzwiami wewnętrznymi, bo planowałam zrobić to samo u siebie (kiedyś :p) Jestem ciekawa efektu końcowego. A jak się czujesz, gotowa na big day ? :D:D :hug::hug:
Sto Lat Aniu :hug::hug: Piękne drzwi:yes::yes: Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że kładziesz antracytowe "cegiełki" na ścianie z drzwiami wewnętrznymi, bo planowałam zrobić to samo u siebie (kiedyś :p) Jestem ciekawa efektu końcowego. A jak się czujesz, gotowa na big day ? :D:D :hug::hug:

Dzięki Madziu :hug:

Grafitowy klinkier to tez było moje marzenie :yes:

Zawsze mi się podobał a do tego chyba będzie bardzo praktyczny

Co do big dnia - to chyba jeszcze nie ....Jakoś tak to do mnie jeszcze nie dotarło :no: Nie wiem czego sie spodziewać i jakoś tak ciągle sobie mówię ze pomyślę o tym jutro ;-)

Pozdrawiam i całuski

Saly

Aniu a co będziesz kładła na schody przed wejściem ??

Hej Ivy

Gres w kolorze grafitowym kładziony na mijankę ( tak jak płyty chodnikowe) :-)