ivy17 10.04.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ivy Tynki nie tyle że nie równe w sensie poziomów tylko chropowate, widac przeciagnięcia packą Nie dotarte ..... Po prostu ekipa do du.... To myśle ze jest do poprawienia. U mnie byy 2-3 takie miejsca ( wskazane nawet przez ekipę) , od razu przy odbiorze umowiłam sie z ekipą ze przyjadą to poprawić bo już nie dało sie na mokrych tego zrobić. Bez problemu przyjechali , poprawili poprzez wyszlifowanie i jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 10.04.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ania żyrandol faktycznie robi wrażenie :yes: Co do spalonej żarówki, czy umycia wielkiego okna to od czego są strażacy z wielką drabiną Ja niestety dla mojego męża, też mam podobne podejście do Ciebie, że nie wszystko musi być praktyczne, byle mi się podobało Zdrówka dla Was obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 16.04.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Saly, idziesz jak burza Wygląda super. A co będzie na środku ronda? Fontanna? U mnie kostka właśnie się robi Dobrze widzę, że masz ogrodzenie frontowe z pełnego muru? Masz jakąś sprawdzoną ekipę do bramy i furtki? Bo ja właśnie na etapie poszukiwań jestem ...:sick:P.S. ze zdjęciami robię tak jak karolina z paintem poradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.04.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Saly, idziesz jak burza Wygląda super. A co będzie na środku ronda? Fontanna? U mnie kostka właśnie się robi Dobrze widzę, że masz ogrodzenie frontowe z pełnego muru? Masz jakąś sprawdzoną ekipę do bramy i furtki? Bo ja właśnie na etapie poszukiwań jestem ...:sick:P.S. ze zdjęciami robię tak jak karolina z paintem poradziła Hej Na środku ronda będzie roślinka typu "cudak" podobają mi się takie formowane szczepione kule na pniu ale póki co dosć drogie ;-( I szukam czegoś w sensownej cenie Ekipa do bramy zupełnie przypadkowa - nr z targów budowlanych ale jestem bardzo zadowolona jak cos podeśle na priv Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.04.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Zdrowych Spokojnych Świat Wielkanocnych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Aniu, wow ale postępy ! Taras bardzo fajnie wyszedł i te donice super pomysł ! Rondo pamietam z poprzedniego domu, juz wtedy zazdrościłam rozmiarów działki i jej możliwości Pozdrawiam Emilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.04.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Saly, żyrandol będzie wyglądał super!! Już to "widzę" oczami wyobraźni! PS. a jak Twoje samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.04.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam się z rana:-) U nas piękna pogoda i do tego moje urodziny:wave: Rano kawka do łóżka od męża i poniewaz przejściowo mieszkamy u moich rodziców cudowne śniadanie od mojej Mamy Mogłoby być tak zawsze Pewnie nie będzie bo jak pojawi się Ludzik na świecie (ok 20 czerwca) to ja będę te śniadanka musiała robić.... Ale póki co korzystam i życie jest pięęęęęęęęęęękne Wszystkim którzy kibicują mojej budowie stawiam urodzinowego drineczka : http://img845.imageshack.us/img845/8471/1ltf.jpg PS NA BUDOWIE SIĘ DZIEJE OBIECUJE W WEEKEND SZEROKĄ FOTORELACJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.04.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Saly, zatem wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Ściskam Cię mocno i takiego pysznego drinka sobie nie odmówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.04.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 STO LAT SALY !!!!!! http://images65.fotosik.pl/930/8aa9e57bd2e2e4e7med.jpg Dużo zdrówka dla Ciebie i sił potrzebnych w macierzyństwie jak i budowie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 wszystkiego naj naj naj najlepszego męża najlepszego ludzika najlepszego domu najgorszego dnia już za sobą samego słoneczka świecącego Twym dniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.04.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wszystkiego najlepszego Saly! http://0.s.dziennik.pl/pliki/4701000/4701008-tulipany-900-595.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.04.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia najskrytszych nawet marzeń!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 30.04.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.05.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 KOCHANE BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.05.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Pogoda nie sprzyja na robienie zdjęć .... Elewacja jeszcze nie zakończona ale już zamontowane drzwi zew Bardzo mi się podobają Drzwi robione przez firme produkującą drzwi ale w/g mojego projektu Kolor orzech - dużo ciemniejszy niż wyszedł na zdjęciach - bo akurat na chwilunie zaświeciło słońce http://img836.imageshack.us/img836/4712/cgsk.jpg http://img838.imageshack.us/img838/9991/nwcl.jpg http://img845.imageshack.us/img845/7421/ieo1s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.05.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Sto Lat Aniu :hug: Piękne drzwi:yes: Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że kładziesz antracytowe "cegiełki" na ścianie z drzwiami wewnętrznymi, bo planowałam zrobić to samo u siebie (kiedyś ) Jestem ciekawa efektu końcowego. A jak się czujesz, gotowa na big day ? :D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.05.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Sto Lat Aniu :hug: Piękne drzwi:yes: Ucieszyłam się jak zobaczyłam, że kładziesz antracytowe "cegiełki" na ścianie z drzwiami wewnętrznymi, bo planowałam zrobić to samo u siebie (kiedyś ) Jestem ciekawa efektu końcowego. A jak się czujesz, gotowa na big day ? :D :hug: Dzięki Madziu Grafitowy klinkier to tez było moje marzenie Zawsze mi się podobał a do tego chyba będzie bardzo praktyczny Co do big dnia - to chyba jeszcze nie ....Jakoś tak to do mnie jeszcze nie dotarło Nie wiem czego sie spodziewać i jakoś tak ciągle sobie mówię ze pomyślę o tym jutro Pozdrawiam i całuski Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Aniu a co będziesz kładła na schody przed wejściem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.05.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Aniu a co będziesz kładła na schody przed wejściem ?? Hej Ivy Gres w kolorze grafitowym kładziony na mijankę ( tak jak płyty chodnikowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts