Saly 13.06.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Noo to już niedługo ależ nam to zleciało ... moim faworytem był przed Miłoszem Filip także ja stawiam na Filipka u nas jeszcze zostało planowo 6 tyg ale lekarka mówi że za może być za 4 tyg troszku się stresuję już Powodzenia Saly trzymamy mocno kciuki:hug: Hej hej Ja ma planowane cesarskie ciecie wiec teoretycznie wiem dokładnie kiedy i o której Teoretycznie bo to nigdy nie wiadomo Ale ten wyznaczony termin daje mi trochę poczucia spokoju Aktualnie wpadłam w dziwny stan Jakbym od zawsze była w tej ciaży i miała być jeszcze hohoho I ciągle odkładam myśli o tym wszystkim na potem a to juz tydzień :o Powiem też szczerze że budowa zajmuje sporo czasu i myśli dzięki temu jestem ciagle w ruchu a myśli zajęte planowaniem a nie panikowaniem Bo gdybym miała leżec i nie miałabym nic na głowie to z moim charakterem chyba bym oszalała No i dzieki temu ze ciągle gdzieś trzeba jechać coś kupić coś zadecydować udało mi się wytrwać w miarę dobrej formie + 9 kg to całkiem dobry wynik Pozdrawiam ciepło i też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Oczywiście, że zaglądamy I czekamy na fotorelację P.S. Ja głosuję na Jasia albo Filipa Pozdrawiam Dzięki za głos Nie myślałam że Filip tak Wam sie spodoba Biorę poważnie pod uwagę :yes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.06.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Salciu!!!! Nie wiem jak to się stało, że ja wcześniej Cię nie znalazłam, ale grunt że zdążyłam!!! Kurczaki! Nowy domek i nowy potomek jednocześnie!!! Ależ CUDOWNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!:wiggle::wiggle:GRATULUJĘ z całego serducha! PS. Głosuję na Filipa . Dziękuję Kochana:hug::hug: Super że mnie tu znalazłaś dzięki za głosa w spr imienia Całusy OGROMNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.06.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Piękny domek! Brawo Saly! Łazienka też mi się podoba - wizualizacja wiadomo, nie oddaje rzeczywistości, ale z tego co opisujesz, to musi być naprawdę bardzo ładnie! Kwestia trawy - chodzi mi o markę trawy. Zrób proszę zdjęcie Też nie planuję trawnika z rolki - za duża powierzchnia, ani nawodnienia... Może to błąd, ten brak nawodnienia, ale to naprawdę jest ogromy koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.06.2014 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Basiu - poszło na priv Piękny domek! Brawo Saly! Łazienka też mi się podoba - wizualizacja wiadomo, nie oddaje rzeczywistości, ale z tego co opisujesz, to musi być naprawdę bardzo ładnie! Kwestia trawy - chodzi mi o markę trawy. Zrób proszę zdjęcie Też nie planuję trawnika z rolki - za duża powierzchnia, ani nawodnienia... Może to błąd, ten brak nawodnienia, ale to naprawdę jest ogromy koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 otuż to czekamy na Saly ale na Ciebie Melisa też czekamy Na mnie? z jakiej to racji? ja w ciazy nie jestem mam juz swoje dwie ksiezniczki i chyba wystarczy Saly 3mam kciuki... bo to juz lada chwila ja tez mialam cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 21.06.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Saly, trzymam kciuki za pomyślne rozpakowanie Jak już będziesz miała chwilkę wolnego, napisz proszę jaki masz tynk zewnętrzny, poszukuję białego...Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 22.06.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Saly Trochę mnie u Ciebie nie było:( Dom jest coraz piękniejszy My też mamy gliniastą zimię dlatego przed ułożeniem trawy z rolki zdecydowaliśmy się wymieszać wszystko z piaskiem aby ją trochę rozluźnić. Nawodnienie to genialna sprawa. Oszczędność czasu i wody ale też niestety spory koszt My zrobiliśmy nawodnienie i teraz nie wyobrażam sobie aby go mogło nie być 3mam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.06.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Hej Ja tez długo szukałam BIAŁEGO TYNKU i wcale to nie jest łatwe:no: Najpierw kupiłam tynk po prostu biały - baza Po nałożeniu na próbe wyszedł taki jakiś brudno siny Ale w moje hurtowni Pan był na tyle cierpliwy i kumał o co mi chodzi i tak doszliśmy do tego jak zrobić aby był taki jak chce Wyszedł idealnie - śnieżno - swieżo - biały Mój tynk to : Kreisel baza A SS tynk + 250 szotów białego pigmentu ( w mieszalni Pan bedzie wiedział o co chodzi) Niestety trzeba było dopłacić ok 20 zł do wiadra tynku ale w/g mnie było warto Pozdrawiam serdecznie Saly Saly, trzymam kciuki za pomyślne rozpakowanie Jak już będziesz miała chwilkę wolnego, napisz proszę jaki masz tynk zewnętrzny, poszukuję białego...Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.06.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 U nas jutro WIELKI DZIEŃ Ok godz 12 ma pojawić się na świecie nasz pierwszy SYNEK Nadal nie zdecydowaliśmy jak będzie miał na imię i wcale to nie jest łatwe Przepraszam jeśli komuś nie odpisałam i wogóle za zaniedbanie dziennika - nadrobię jak się obrobię TRZYMAJCIE KCIUKI jestem trochę poddenerwowana Buziaki i do zobaczenia Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 22.06.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Wszystko będzie dobrze :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.06.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 no to już lada moment pewnie już jesteś na oddziale i czekasz zniecierpliwiona aż zaczną Cię przygotowywać - mi się to czekanie aż ruszą tyłki strasznie dłużyło! imię... no niełatwa sprawa - w końcu to raczej na całe życie, chyba że dziecko zechce sobie zmienić ale to rzadkie przypadki... skoro jeszcze nie zdecydowaliście to wg mnie żadne z tych podanych - widocznie nie mają "tego czegoś" albo chcecie dopasować je do ludzika jak już go zobaczycie może na któreś sam zareaguje? no jak nie wybierzecie to i tak będzie dobrze życzę szybkiego dojścia do siebie - cięcie nie jest złe ja tam wolę tak rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Zaciskam kciuki!!! Buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 23.06.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Piekna data na poród Dzień Ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Juz jest pewnie po czekamy na wiesci... co do imienia...ja mialam wybrane a na dzien przed cc zmienilam i to na takei , w ktore nawet nie typowalam bedzie dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Aniu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.06.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Od poniedziałku wracam na łono życia i budowy wiec moze w końcu obiecane zdjęcia i obszerna relacja z budowy Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.06.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 witaj MAMUŚKA!! już pełną gębą pewnie uśmiechnięta wpatrzona w swego małego syneczka - już skradł serce mamusi? no nie gadaj że już wracasz na budowę???? tak dobrze się czujesz? a szwy? przecież to kurna ciągnie szalenie!! przynajmniej mnie i Artunio z Tobą będzie dopilnowywał wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 26.06.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts