IZA30 04.09.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie do wiary,od lutego prowadzisz dziennik a nawet wybudowałaś już kolejny domek a ja dopiero go odkryłam Poprzednią budową Ci dopingowałam i właśnie od tej afery z Karoliną wszystkie dziewczyny gdzieś ucichły... Witam sie Saluś ] http://emotikona.pl/emotikony/pic/witaj2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Octans 06.12.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam,Gratuluję synka☺Domek wygląda ślicznie. Dziś przeczytałam cały wątek:) Bardzo podoba mi się elewacja, bryła budynku i wszystkie wnętrza. Ja również buduję dom z pełnym piętrem - Szmaragda 3. Planuję białą elewację, antracytowy dach i ramy okienne brąz. Liczę na kolejne wpisy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts