Karolinaaaa 10.02.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cześć Kochana No nie mogłam sobie darować i nie być tutaj z Tobą Spotkania spotkaniami, godziny na telefonie też.... ale nie ma to jak śledzenie dziennika na FM Jestem całym serduchem, trzymam kciuki a w maju wybieram się na wizję lokalną, ale to już wiesz... :* Sprzęty baaardzo fajne Pokaż mi jeszcze tą deskę, bo sobie jej nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Saly Pamiętam jak pisałam Ci że trzymam kciuki za szybką sprzedaż domku a Ty budujesz już następny Cudownie Gratuluję podwójnie! Będę Ci z przyjemnością towarzyszyła, jeśli pozwolisz Dom będzie piękny Uwielbiam takie projekty EDIT: Sprzęcik pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.02.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cześć Kochana No nie mogłam sobie darować i nie być tutaj z Tobą Spotkania spotkaniami, godziny na telefonie też.... ale nie ma to jak śledzenie dziennika na FM Jestem całym serduchem, trzymam kciuki a w maju wybieram się na wizję lokalną, ale to już wiesz... :* Sprzęty baaardzo fajne Pokaż mi jeszcze tą deskę, bo sobie jej nie wyobrażam Karolka Strasznie się cieszę ze postanowiłaś zajrzeć na Forum !!!! Deskę - zakupiłam totalnie przypadkiem ...Deska do krojenia Franke szkło hartowane Cena pierwsza w sklepie 550 zł... a ją kupiłam za...200zł Tez wcale nie mało a wręcz strasznie duuuuzo Ale jakaś ponoć niezwykła Zobaczymy http://img855.imageshack.us/img855/1083/zzsm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.02.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Saly Pamiętam jak pisałam Ci że trzymam kciuki za szybką sprzedaż domku a Ty budujesz już następny Cudownie Gratuluję podwójnie! Będę Ci z przyjemnością towarzyszyła, jeśli pozwolisz Witaj Kochana Ale się ciesze na Twój widok Super ze jesteś Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 10.02.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jeżeli chodzi o młynek, to ja bym go dała w głównym zlewie czyli pod oknem przy zmywarce właśnie, tam gdzie będzie najwięcej brudnych prac..., gdzie wrzuca się czasami na chwile naczynia zanim trafią do zmywarki.... ale ja się nie znam, bo do tej pory młynka nie miałam będę korzystała z Twoich doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Saluś przeczytałam że chodzi Ci po głowie młynek do odpadów. Czytałam o tym bo chodziło mi to po głowie (a wszystko jeszcze przede mną ) i w opisie rozdrabniacza Franke pojawiła się informacja, że przeznaczony jest wyłącznie do mielenia organicznych odpadów żywnościowych. Nie należy wrzucać toreb plastikowych, sznurków oraz wlewać gorących tłuszczów, jak też używać bardzo gorącej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.02.2014 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Saly, gratuluję decyzji o nowej budowie. Z pewnością będę śledzić Wasze poczynania o ile pozwoli mi na to nasz Ludzik, który zgodnie z planem ma przyjść na świat w przyszłym tygodniu Zdrowo rośnij z Maluszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 witam się tutaj gratuluję małego okruszka w brzuszku kopie już? w sprawie młynka - z tego co ja się dowiedziałam (bo też plan na zakup był) to nie powinno się wlewać do niego wrzątku, czyli zlew w którym się odcedza ziemniaki odpada - najczęściej ludzie gdy kupują 1,5 zlewu (duża komora i mała) to montują w małej właśnie... gratuluję zakupów - zdradzisz gdzie ten sklep?? może mam blisko i też uda się coś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.02.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To może całkiem zrezygnować z dwóch zlewów i zrobić jeden 1,5 komory z młynkiem na wyspie w mniejszej części? Pytanie czy zmywarkę da się umiejscowić tak aby było wygodnie Saly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Co do młynka to nie wiem ale własnie wyczytałam u jednejz forumek ze odkręca zimna wodę na ta chwilę jak odcedza coś w zlewie z młynkiem...wiec chyba w razie czego tez sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
An_ia 11.02.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam, Ja również dołączam do obserwatorów;-)Zakupy- super!Trzymam kciuki za szybką budowę i życzę dużo zdrówka dla Mamusi i Dzidziusia:-) pozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.02.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jestem i ja Aniu gratulacje x2 Wpadne wieczorkiem poczytać co tam wymyslilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.02.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 U mnie niestety ani dziennika ani galerii....a teraz juz przy wykończeniowe chyba nie ma sensu zakładać.Postaram sie za pozwoleniem oczywiście wrzucić co jakiś czas zdjęcia postępów na budowie w celu doradztwa.Beda tu zapewne zaglądały doświadczone forumki wiec liczę na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Hej Anuś ja też będę podglądać budowę a na początku bardzo serdecznie Wam Gratuluję a co do młynka nie mam i baaardzo żałuje ale nie wcisnę na bank a korzystam często u koleżanki i to jest rewelacja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.02.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Saluś przeczytałam że chodzi Ci po głowie młynek do odpadów. Czytałam o tym bo chodziło mi to po głowie (a wszystko jeszcze przede mną ) i w opisie rozdrabniacza Franke pojawiła się informacja, że przeznaczony jest wyłącznie do mielenia organicznych odpadów żywnościowych. Nie należy wrzucać toreb plastikowych, sznurków oraz wlewać gorących tłuszczów, jak też używać bardzo gorącej wody. Dziękuję Kochana za info Ja w spr młynków zielona jestem totalnie Bo nie miałam nigdy i nikt z moich znajomych nie miał Więc każda inf jest na wagę złota Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.02.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Saly, gratuluję decyzji o nowej budowie. Z pewnością będę śledzić Wasze poczynania o ile pozwoli mi na to nasz Ludzik, który zgodnie z planem ma przyjść na świat w przyszłym tygodniu Zdrowo rośnij z Maluszkiem Witaj Dzustaa Zapraszam do zaglądania i komentowania Zazdroszczę ze już niebawem powitasz swojego Ludzika !!!!!!!!!!!!! Ja jestem z tych co na miejscu nie usiedzą I powiem szczerze ze juz mam dosyć .... a za mną dopiero połowa i to ponoc ta lepsza Nie wiem jak doczekam do końca czerwca Dawaj znaki co u Ciebie i kiedy będzie już Ludzik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 11.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam Do dzisiaj tylko czytałam , a dziś napiszę: mam 2 zlewy w kuchni, jeden na wyspie i obok zmywarkę, a drugi prawie naprzeciwko pod oknem. Jestem z tego rozwiązania baaaardzo zadowolona . Namówiła mnie na takie rozwiązanie koleżanka i jestem jej za to wdzięczna. Młynek mam obok zmywarki i to też strzał w dziesiątkę, bo resztki z talerzy idą do młynka a talerze do zmywarki. Mam młynek franke i go nie polecam, bo jest bardzo głośny, niewiele droższy jest młynek teki, a jest zdecydowanie cichszy. Polecam takie rozwiązanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.02.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 witam się tutaj gratuluję małego okruszka w brzuszku kopie już? w sprawie młynka - z tego co ja się dowiedziałam (bo też plan na zakup był) to nie powinno się wlewać do niego wrzątku, czyli zlew w którym się odcedza ziemniaki odpada - najczęściej ludzie gdy kupują 1,5 zlewu (duża komora i mała) to montują w małej właśnie... gratuluję zakupów - zdradzisz gdzie ten sklep?? może mam blisko i też uda się coś kupić Hej Dzięki za info o młynku - ja po prostu musze go mieć tak sie napaliłam że to taka fajna sprawa Kochana sądząc po opisie skąd jesteś - to ten sklep jest niedaleko i pewnie go znasz To ART DOM ten na Kasprzaka - likwidują cały dział kuchenny (meble, sprzet i łazienkowy - tylko mi nie podkup baterii umywalkowej jednej - bo poluje na jeszcze jedną i mają mi obniżyć cenę jak nikt jej nie kupi ) Od cen można jeszcze wynegocjować upust - jest jeszcze trochę piekarników, lodówek, mikrofal , okapów - WARTO ZAJRZEĆ !!! Co do Ludzika siedzi cicho na razie - ale ponoć jak ktoś jest mocno energiczny (podobno taka jestem) - to czuje ruchy później niż osoby o spokojnej naturze:-) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.02.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To może całkiem zrezygnować z dwóch zlewów i zrobić jeden 1,5 komory z młynkiem na wyspie w mniejszej części? Pytanie czy zmywarkę da się umiejscowić tak aby było wygodnie Saly? Dzięki Venusku ale jakoś tak zamarzyły mi się dwa te zlewy i koniecznie 1 na wyspie - a na wyspie duży się nie zmiesci bo chce płytę indukcyjną tą 90 cm szeroką o płyką na 40 wiec jakbym dała duży zlew to mi mało miejsca zostanie:bash: Wiec drąże temwt młynka i każda info jest ważna Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.02.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Co do młynka to nie wiem ale własnie wyczytałam u jednejz forumek ze odkręca zimna wodę na ta chwilę jak odcedza coś w zlewie z młynkiem...wiec chyba w razie czego tez sie da Ivy Kochana I to jest bardzo ważna informacja Najprostrze rozwiązania są najlepsze!!!! Widzisz i to bardzo rozjaśnia temat dzieki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts