Saly 12.02.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Hallo !! hallo! Aniu ,dopiero wróciłam z urlopu i zaraz pędzę do Ciebie...:hug:a tu taaaakie fanastyczne wiadomości.Wiesz ,jakoś budowa domu zeszła na dalszy plan ,gdy dowiedziałam sie o powiększeniu Rodzinki!1:hug: włąsciwie to tylko potwierdziłaś moje przypuszczenia...pamiętasz? kiedyś wspominałaś o niespodziance ,która się z nami miałaś podzielić ? od razy pomyślałam o ciązy!:yes:serdeczne gratulacje!!Jeżeli chodzi o dom,,,, to jestem przekonana ,ze będzie doskonały:yes:oczywiscie ,ze będę podgladać i kibicować ..a moze sie zarażę nową budową ? Hej Beauty Fajnie ze urlop się udał i fajnie że zajrzałaś do mnie:hug: Liczę na Twoje kibicowanie i jestem cała za abyś się zaraziła :yes: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.02.2014 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) PONIEWAŻ WIĘKSZOŚĆ DZIEWCZYN JUŻ JEST LUB ZAMIERZA ZOSTAĆ MAMAMI POCHWALE SIĘ PLANAMI POKOJOWYMI DLA LUDZIKA Ludzik jest na 100% CHŁOPCEM - nie ma imienia bo myślałam że będzie dziewczynką i na imię dla dziewczynki miałam koncepcję więc do czasu jak go nie zobaczę pozostanie Ludzikiem Trochę moda niebiesko-różowa mnie nie powala, więc Ludzi będzie otoczony ciepłymi beżami, szarościami i innymi pastelowymi kolorami ŚCIANY BĘDĄ W KOLORZE : KAWA Z MLEKIEM , JAKIŚ JASNO BEZOWY DYWAN I BIAŁA SOFA Z IKEI (AWARYJNA) Oczywiście nie byłabym sobą gdybym większości już nie kupiła (nie wierzę w przesądy itp) więc część zakupów mam już za sobą Oto one : http://img163.imageshack.us/img163/6596/9oph.jpg ŁÓŻECZKO - jeszcze nie kupione Nad nim sie zastanawiam bo jest dość drogie a podobne w ikei są po ok 500 zł Nie wiem czy jest warte i na co powinnam zwrócić uwagę przy wyborze:confused: http://img849.imageshack.us/img849/3924/mpfe.jpg http://img854.imageshack.us/img854/9795/i411.jpg KOMODA Z PRZEWIJAKIEM http://img31.imageshack.us/img31/3532/44z0.jpg SKRZYNIA NA ZABAWKI http://img560.imageshack.us/img560/2930/d7xx.jpg Fotelik bujany - zawsze chciałam go mieć Już zamówiony Ma przyjść na dniach http://img196.imageshack.us/img196/1647/81pi.jpg Fototapeta na jedną ścianę (dość duża) Edytowane 12 Lutego 2014 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Saly u nas również wycenia się elektrykę od punktu tj. jedno gniazdko jeden punkt, jeden reflektor = jeden punkt za żyrandole najdrożej chyba 70zł szt, za gniazdka 15 zł szt? W sprawach dziecięcych nie mam doświadczenia, ale słyszałam, że przy łóżeczku niezbędny jest pojemnik na pościel P.S. Podobno blaty kamienne typu star galaxy są powszechnie używane przy produkcji nagrobków, warto w takich firmach poprosić o wycenę, wtedy nie liczą od płyty tylko od faktycznego zużycia materiału do produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.02.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Saly bardzo fajne mebelki - to VOX ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 13.02.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Mebelki wyglądają na dobre jakościowo Ja bardzo lubię białe meble w pokojach dziecięcych i stonowane kolory bazy czyli ścian, podług, ponieważ kiedy dochodzą kolorowe zabawki, dodatki taki pokój nie jest "przeładowany" . Neutralne beże,kremy, biel sprawdzą się doskonale! Julcia uwielbiała swojego misia, do tego stopnia, że kiedy zobaczyła w albumie zdjęcia ze starego pokoiku, to w nowym też chce mieć misa Ludzik będzie zachwycony Czekam z niecierpliwością na pokój Ludzika, a jeszcze bardziej na samego Ludzika, żeby wycałować te małe słodziutkie stópki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.02.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Mebelki wyglądają na solidne .No i oczywiście prześliczne są- sama mam u młodej białe wiec wiem co mowię.:DNie inwestowalabym jedynie w zbyt drogie łóżeczko z doświadczenia wiem ze nie każde dziecko śpi w łóżeczku...Dla własnej wygody będziesz brała Ludzika do waszego łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 13.02.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gratulacje Ludzika :hug: my również spodziewamy się no właśnie jeszcze nie wiemy kogo może na nstp wizycie łaskawie pokaże to czy owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2014 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gratulacje Ludzika :hug: my również spodziewamy się no właśnie jeszcze nie wiemy kogo może na nstp wizycie łaskawie pokaże to czy owo Witaj Lusia 191 A ty kiedy powitasz swojego Ludzika na swiecie ???? Widzę ze masz dziennik- z przyjemnoscia poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Mebelki wyglądają na solidne .No i oczywiście prześliczne są- sama mam u młodej białe wiec wiem co mowię.:DNie inwestowalabym jedynie w zbyt drogie łóżeczko z doświadczenia wiem ze nie każde dziecko śpi w łóżeczku...Dla własnej wygody będziesz brała Ludzika do waszego łóżka. Hej Fajna kobieto No własnie z tym łóżeczkiem to tak słyszałam ...wiec chyba kupię tańsze z ikei. Ale mam plan aby jednak Ludzik nie spał z nami - do domku planujemy wprowadzić się pod koniec wakacji i wtedy chciałabym ulokować go już w swoim pokoju - Taki system poleca mi Karolina i u niej sprawdził sie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Saly bardzo fajne mebelki - to VOX ?? Basiu mebelki : firmy Sauthon program Amelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2014 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Mebelki wyglądają na dobre jakościowo Ja bardzo lubię białe meble w pokojach dziecięcych i stonowane kolory bazy czyli ścian, podług, ponieważ kiedy dochodzą kolorowe zabawki, dodatki taki pokój nie jest "przeładowany" . Neutralne beże,kremy, biel sprawdzą się doskonale! Julcia uwielbiała swojego misia, do tego stopnia, że kiedy zobaczyła w albumie zdjęcia ze starego pokoiku, to w nowym też chce mieć misa Ludzik będzie zachwycony Czekam z niecierpliwością na pokój Ludzika, a jeszcze bardziej na samego Ludzika, żeby wycałować te małe słodziutkie stópki Co do kolorów jestem dokładnie takiego zdania Miś jest świetny Nadaje takiej przytulności - i jest fajną dekoracją przy białych meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 13.02.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ludzik pojawi się na świecie końcem lipca czyli Wy będziecie już na swoim my planujemy na wiosnę przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ludzik pojawi się na świecie końcem lipca czyli Wy będziecie już na swoim my planujemy na wiosnę przeprowadzkę. Nasz pojawi się koniec czerwca My zamieszkamy dopiero pod koniec wakacji... Nie damy rady wcześniej ... a szkoda Ja miałam to "szczęście" że płeć znam już od grudnia Kwestia dobrego USG podobno ale i ułozenia Ludzika pewnie Ja generalnie nie lubię niespodzianek i bardzo się cieszę że wiem wcześniej hahahahahh A jak się czujesz Wszystko Ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 13.02.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 My tylko przypuszczalnie wiemy, że to będzie chłopczyk dwóch lek mówi że albo to jest pępowina albo p...uś na szczęście mdłości odeszły w niepamięć można się zająć budową. Właśnie załatwiam przyłącze gazu. Od początku budowy nie myśleliśmy, że w ogóle będziemy mieli gaz a teraz okazuje się że będziemy nim grzać Również życzę Ci wspaniałego samopoczucia na ten radosny czas będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 OKNA - JEŚLI TYLKO NIE BĘDZIE MROZU W SOBOTĘ ZACZNĄ MONTOWAĆ OKNA 2-3 dni i będzie po sprawie Cieszę się bo to kolejny duuży etap Mimo że miało nie być zdjęć z zewnątrz - to oknami na chwile się pochwalę Tak wygląda obecnie tył domu : http://img593.imageshack.us/img593/7865/3s2k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.02.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bardzo mi się podobają wybrane przez Ciebie mebelki dziecięce:D Są proste a zarazem eleganckie Fotelik bujany jest mega uroczy Fototapeta jest śliczna Widziałam ją właśnie u Karoliny w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.02.2014 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 WItaj Saly, Na początek gratuluję potomka, wspaniała wiadomośc pamiętam jak opowiadałaś o bratankach (dobrze pamiętam?), gdy sie poznałyśmy Piękny projekt, dom już robi ogromne wrażenie. Właśnie jestem na etapie montażu elektryki na poddaszu, no niestety cenią sie panowie, cenią u mnie 65zł/pkt z materiałem, bez białego montażu, przy czym lampa-włącznik to dla nich jeden pkt, chociaż tyle ale i tak mi wyjdzie ok 4K za ponad 60 pkt. Odnośnie blatów kamiennych, my mamy tylko parapety z kamienia, zakupione właśnie w firmie robiącej oficjalnie nagrobki, ale blaty też można zamówić, liczyli taniej niż ci co oferowali blaty kamienne, schody, okładziny, itp do domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.02.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Pięknie prezentuje sie Twoja " kostka" Mebelki fajne bo proste, przynajmniej nie będziesz musiała ich szybko wymieniać . Z lozeczkiem nie pomogę , ale moze poszukaj cos w Ikea tańszego , bo za jakaś chwile będziesz łóżka szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.02.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Zapomniałam , fajny bujaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.02.2014 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Dla wszystkich zakochanych .........samotnych z pewnych powodów........podkochujacych sie niesmiale w płci przeciwnej lub tej samej ...... zycze NAJ NAJ w dniu AMORA.. ) http://img829.imageshack.us/img829/2766/o556.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts