fajna kobieta 17.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 :DDokładnie taki sam mam dylemat teraz.Dol jasny gres białe okna wszędzie schody dębowe.I teraz nie wiem co u góry? Początkowo myślałam o gresie imitującym panele dębowe ale teraz sie wacham...Moze w kolorze tego gresu na parterze? Saly jak coś Ci przyjdzie na myśl pisz!!! Pocieszające jest to ze nie tylko ja mam takie dylematy.:lol2:Listwy przypodłogowe wszędzie białe i jeszcze stół na parterze dębowy z MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.02.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 :DDokładnie taki sam mam dylemat teraz.Dol jasny gres białe okna wszędzie schody dębowe.I teraz nie wiem co u góry? Początkowo myślałam o gresie imitującym panele dębowe ale teraz sie wacham...Moze w kolorze tego gresu na parterze? Saly jak coś Ci przyjdzie na myśl pisz!!! Pocieszające jest to ze nie tylko ja mam takie dylematy.:lol2:Listwy przypodłogowe wszędzie białe i jeszcze stół na parterze dębowy z MD Kochana Miałam już co najmniej 3 rozwiązania Ale każde po przemyśleniu okazało się beznadziejne:bash: Myślę ostro i jak tylko uda mi się "cuś" wymyśleć dam znać Ty tez mi dawaj znaki jak cos wydumasz:yes: PS Boje sie ze jak zrobię górę w kolorze dołu to schody za bardzo będą takie " z czapy" a tak by połączyły sie z górą ale to chwilowa koncepcja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.02.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 PIĘKNY DZIEŃ Słońce jak w maju aż żyć się chce Okna w miarę zakończone(drobne poprawki i regulacja) Elektryk zaczął działać - dziś rano pierwsze co pomyślałam to żeby przyszedł hahahahh:p Wzieliśmy z całą świadomością elektryka którego znamy Jest MEGA fachowcem i MEGA niesłowny i nie terminowy To trochę głupota ale: 1) jest od wszystkiego tzn instalacja elektryczna, anteny sat, alarm i nie trzeba wołać kogoś innego 2) jest uczciwy - można go spokojnie zostawić ( jeśli oczywiście zjawi się na umówiony termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.02.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) OKNA Zdjęcia domu z zew tylko na chwilkę (generalnie nie będzie zdjęć z zew) ale oknami musiałam się pochwalić Edytowane 27 Lutego 2014 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.02.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Saly, ja bym dała na górze podłogę, która odcinałaby się od schodów, i na pewno nie gres Bo góra to powinna być bardziej przytulna. Nie pomogłam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.02.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Saly, piękne przeszklenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.02.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Saly, piękne przeszklenia!!! Dzięki Oj z tą podłogą to się wpuściłam w maliny ...Sama nie wiem Dziś wysyłam próbki koloru drewna stołu do koleżanki forumowej (Hazelwood) - więc już decyzja co do stołu zapadła - za stołem idzie kolor schodów - bo tak lubie jak to gra ale dalej...czarna dziura.... Przeszklenia wyglądają pięknie Moze ubłagam mojego M aby je umył bo na razie trochę umazane od montażu to dopiero będa śliczne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Saly pięknie sie robi u Ciebie!!!! No i tempo....Expresowe!!!!:rolleyes:Ja tez stół chyba jednak u Hazelwood będę robić.No i ten dylemat z podłoga...Nic nie wiem czarna dziura.Generalnie planuje kolorki: biel szarość kropla czerni i drzewa ( dębu) czyli stół właśnie i schody jaka podłoga za cholerę nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.02.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Gratuluję okien:yes: Teraz już wyraźnie widać piękną bryłę domu:yes: Jeśli chodzi o dylemat z podłogą, to moim skromnym zdaniem myślę, że powinna być w kolorze schodów, żeby już nie przedobrzyć. Zgadzam się z Tobą, że gres na górze to mało przytulne, oraz wydaje mi się że nie ma co wprowadzać kolejnego koloru podłogi. Na dole łazio bianco, drewniane schody i w tym samym kolorze podłogi na górze:yes: Jestem ciekawa co zdecydujesz :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 19.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Domek z oknami wygląda PIĘKNIE!!! Jeżeli chodzi o Twoje dylematy,to ja nie dałabym na górze gresu jak wiesz w codziennym stosowaniu i na dużych powierzchniach, nie przepadam Ale u Ciebie na parterze będzie wyglądał cudnie! Na piętrze dałabym przyjazny w odbiorze i cenie panel, w kolorze schodów Drzwi i listwy takie same jak na dole czyli białe, bo to dodatkowo rozjaśni wętrza, przy ciemnej podłodze W sypialni wzięłabym jeszcze pod uwagę jako alternatywę dla paneli wykładzinę na całości wiem, ze będziecie mieli w sypialni kominek, wiec trzeba byłoby jakoś rozwiązać kwestię około kominkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Saly Okna prezentują się rewelacyjnie Co do podłogi to ja też bym nie dawała gresu na górze Mnie się podoba jak podłoga na górze jest ciągłością schodów tzn. jej kolor jakoś znacząco się nie różni Wtedy jest taka fajna kontynuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Okna Saly listwy przypodłogowe wszędzie białe, drzwi również, podłoga drewno/panel w kolorze schodów na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.02.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A myślałaś Saly o czymś takim? Ja sie właśnie zastanawiam....to są kafle imitujace panele oczywiście kolorystyka dowolna.Mi po głowie chodzi imitacja dębu albo jasniutka szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.02.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) Dziękuję Kochane za wszelkie rady Jakiś tam pomysł jest i póki co się go trzymam ale od początku : ELEKTRYK - raz przyszedł, raz nie - bardzo nerwowy tydzień ....no ale od wczoraj jest i nawet dostał lekkie przyśpieszenie HYDRAULIK - wszedł i działa - NA tym etapie robi przyłącza wodne i trochę centralnego bo na całym dole podłogówka więc potem będzie miał dużo roboty CENTRALNY ODKURZACZ- instalacja się robi KOSTKA BRUKOWA - umówiona na kwiecień ( mam jej bardzo dużo więc ze w/g oszczędnościowych będzie grafitowa betonowa + po dwa paski granitowej ) http://img713.imageshack.us/img713/9664/e6j1.jpg http://img19.imageshack.us/img19/3530/p0l6.jpg http://img191.imageshack.us/img191/208/7njs.jpg Wzór coś takiego ( tylko te dwa paski będą z białej ( biało-szarej) kosteczki http://img43.imageshack.us/img43/6870/o7qs.jpg Edytowane 22 Lutego 2014 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.02.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 PLAN OGRODU - TAKI BARDZO AMATORSKI http://img713.imageshack.us/img713/2641/5tkg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.02.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 :jawdrop: ale masz kawał działki - prawie jak ja :lol2: fajnie masz usytuowany dom - tak w głębi działki, dzięki temu jest bardziej intymnie no i ile ogrodu z tyłu!! i oczko wodne pomyślałaś o wszystkim - nawet o psach ja swoje chciałam przy garażu drugim gdzieś ulokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 22.02.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Faktycznie działeczka piękna :yes: cały świat możesz tam zmieścić Ludzik będzie miał plac zabaw że łohohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.02.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Dzięki Dziewczyny Działka jest spora 2500 metrów - ale w rzeczywistosci jakaś mniejsza się wydaje Na planie wyszła jakaś taka OKAZAŁA:lol2: Ale bardzo się cieszę z tego miejsca przed domem Tak jest poukładane O psach nie mogłam zapomnieć - nie da się Moje owczarki puszczone same sobie zamieniły by działkę w krater po wybuchu wulkanu - więc jak nas nie ma muszą być zamykane na wybiegu , a jak jesteśmy to one są w miarę grzeczne Z nudów szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 23.02.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Saly, bardzo fajny pomysł na kostkę! Sama rozważam różne tego typu ekonomiczne wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.02.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 BUDOWANIA - cd Elektryk działa Hydraulik - zakończył na tym etapie Instalacja klimatyzacji - tylko w naszej sypialni - założona ale....do poprawki Tak zaplanowali miejsce jednostki zew ze zasłania wyjście na taras górny BRAVO dla Panów bez mózgów Dziś wieczorem definitywna decyzja z tynkami : Moze ktoś doradzi : cementowo-wapienne Dolina Nidy czy Knauf diamant ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts