lokalo 08.02.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Czy da rade sensow nie zmiescic osobno wanne i osobno prysznic w tej malej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 08.02.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Może tak:Prysznic dałam 80x80cm bo nie ma dokładnych wymiarów,ale może i większy by się zmieścił.http://imageshack.com/a/img716/1990/s6sm.jpg Edytowane 8 Lutego 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.02.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 mam podobny kształt łazienki i tak samo umiejscowione drzwi moja łazienka też jest mała, a zależało mi na prysznicu i wannie wstawiłam wannę na dłuższej ścianie po prawej stronie drzwi, a za wanną w rogu stoi prysznic oddzielony ścianką z luksferów podaj może dokładne wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia84 25.06.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) moim zdaniem jeśli mówimy o wannach, to w takim przypadku trzeba postawić na wannę symetryczną, przyścienną. Ja mieszkam w bloku, więc metraż łazienki szału nie robi. Natmiast zyskałam jej nieco wstawiając właśnie wannę narożną. Podobnie można postapić z kabiną prysznicową, choć ja jestem zwolenniczką zagospodarowywania wnęk (lub tworzenia ich) Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiabuilder 27.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) nawiązując do tematu, ja też chcę mieć wannę i do tego prysznic. Co jak co, ale jest to wygoda na lata. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiek8103 02.07.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ja mialam w projekcie miejsce na wanne, ale fachowiec zmienil na prysznic. Przede wszystkim oszczędność miejsca. zmiesciła mi się duża szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hpr 03.07.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Do lazienek niewielkich rozmiarow firma Artweger wymyslila wanno-prysznic Twin line. Wszystko byloby cudownie gdyby nie...cena. Zastanawiam sie dlaczego Polacy nie zaczna produkowac takich rozwiazan za nieco nizsza cene? Jako jakas tam alternatywa mozna byloby wybrac wanne z prysznicem i panelem prysznicowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swift 04.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Zaraz będę miał ten sam problem ..... obawiam się, że stanie na samej wannie bo inaczej nie zmieszczę a ile za te Artweger chcą? nie widzę cen na stronie a rozwiązanie pierwsza klasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hpr 07.07.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Swift - Artweger - cena w promocji ok. 13 000 PLN, normalna cena ok. 4700 EUR wiec uwazam za lekka przesade, bo jezeli ktos ma tyle kasy, zeby kupic taki bajer, to nie ma malej lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroka 10.07.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ja bym się nie bawiła i w jedno i w drugie bo prawda jest taka, że i tak albo korzysta sie tylko z prysznica albo tylko z wanny więc jakby bez sensu robić to i to. To jest tylko moja opinia i pewnie każdy będzie miał inną Swoją drogą ile mycia tego co sobotę...ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maminka 26.09.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wydaje mi się, ze szkoda w małej łazience tracić miejsce na wannę i prysznic osobno. Lepiej wybrać jedno albo drugie. I zagospodarować rozsądnie pozostałą przetrzeń. Sama niedawno mialam podobny dylemat. Poczytałam o zaletach i wadach, np: http://akademiaroca.pl/ Ale najważniejsze, żeby odnieśc do swoich potrzeb. Można fajnie urządzić i naprawdę bardzo satysfakcjonująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 28.09.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jeśli już musisz to polecałbym bardziej wannę tego typu, żeby zaoszczędzić jednak trochę miejsca, ewentualnie wanna z dobrym, szklanym parawanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts