baltazar 08.02.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Do wybudowania dom z bali z podpiwniczeniem, parter z poddaszem, ok. 150 m.kw. użytkowej.Szukam ekipy, która może zająć się tym całościowo, tzn. fundamenty, bale, dach wielospadowy (blachodachówka)Bale (półbale) o takiej szerokości by nie było potrzeby docieplać ścian.Najlepiej praca od zera do stanu surowego zamkniętego.Jeśli możecie kogoś polecić z woj. małopolskiego, z podhala to proszę o info. Jeśli jest tutaj rzetelny wykonawca z doświadczeniem to też proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 08.02.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 http://jawordomy.com/ Polecam ! Wybudowali mi chałupę - bardzo solidna ekipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianW 08.02.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 proeko z Makowa P. fajnie buduje. Ja skusiłem się na tańszych partaczy i gorzko tego pożałowałem... Ogólnie warto pojeździć po firmach, zobaczyć realizacje etc. Wtedy łatwiej zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 08.02.2014 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 http://jawordomy.com/ Polecam ! Wybudowali mi chałupę - bardzo solidna ekipa . Zapytam przy okazj- masz dom docieplany czy "gołe" bale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.02.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Do wybudowania dom z bali z podpiwniczeniem, parter z poddaszem, ok. 150 m.kw. użytkowej. Szukam ekipy, która może zająć się tym całościowo, tzn. fundamenty, bale, dach wielospadowy (blachodachówka) Bale (półbale) o takiej szerokości by nie było potrzeby docieplać ścian. Najlepiej praca od zera do stanu surowego zamkniętego. Jeśli możecie kogoś polecić z woj. małopolskiego, z podhala to proszę o info. Jeśli jest tutaj rzetelny wykonawca z doświadczeniem to też proszę o kontakt. ja znam tylko sielanka.eu kumplowi budowali chate i w sumie to on jest dosc zadwolony, alternatywnie mozesz szukac na szukajfachowca.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 08.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Tylko zadne szukajfachowca To jest budowa domu i to w technologii, gdzie o prawdziwego fachowca jest bardzo cięzko. Jezeli chcesz, moge Ci dac namiary na mojego gorala. Zanim go wybralem to rok czasu szukalem fachowcow na Podhalu. Jest to prawdziwy goral z krwi i kosci, ma swoj charakter jak kazdy goral ale fachowiec w kazdym calu, i nie jest zamkniety tylko na technologie domow goralskich. Moge zapytac jak z terminami. Po szczegoly zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 09.02.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Zapytam przy okazj- masz dom docieplany czy "gołe" bale? Gołe bale mszone z dwóch stron .Na stronie Jawora ten z bawolim okiem to moja chałupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 09.02.2014 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Gołe bale mszone z dwóch stron .Na stronie Jawora ten z bawolim okiem to moja chałupa. Ładny dom, faktycznie dobra robota. Jak rozwiązane jest ogrzewanie biorąc pod uwagę, że niedocieplone ściany zew.? Ja myślę o takim balu, który na łączeniu będzie miał wystarczającą grubość by nie było strat ciepła. Wiadomo, mszenie też ważne a słyszałem już o różnych technikach: z wełną, pianką, warkoczem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 09.02.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ładny dom, faktycznie dobra robota. Jak rozwiązane jest ogrzewanie biorąc pod uwagę, że niedocieplone ściany zew.? Ja myślę o takim balu, który na łączeniu będzie miał wystarczającą grubość by nie było strat ciepła. Wiadomo, mszenie też ważne a słyszałem już o różnych technikach: z wełną, pianką, warkoczem..Ogrzewanie - kominek z rozprowadzeniem + prąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
władekk 01.12.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Koło Krakowa, a konkretnie w Wieliczce siedzibę swoją ma firma Wikpol. W mojej okolicy sporo inwestycji zrealizowali a sąsiedztwo zadowolone z ich usług. http://www.domyzbali.lublin.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalska1 01.12.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Moj znajomy ostatnio budował pod krakowem drewniany domek, jak dostane od niego jakiś kontakt to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziass 05.12.2017 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Tylko zadne szukajfachowca To jest budowa domu i to w technologii, gdzie o prawdziwego fachowca jest bardzo cięzko. Jezeli chcesz, moge Ci dac namiary na mojego gorala. Zanim go wybralem to rok czasu szukalem fachowcow na Podhalu. Jest to prawdziwy goral z krwi i kosci, ma swoj charakter jak kazdy goral ale fachowiec w kazdym calu, i nie jest zamkniety tylko na technologie domow goralskich. Moge zapytac jak z terminami. Po szczegoly zapraszam na priv. Mogę prosić namiary na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts