Stanlay 19.05.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witam! Proszę o opinię wszystkich , którzy budują lub już zbudowali dom wg tego projektu. Ja w tej chwili mam stan surowy , instalację elektryczną, wodno-kan., teraz rozpoczynam tynki wewnętrzne.Czy ktos jeszcze buduje ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanlay 19.05.2004 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Naprawdę nikt ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 20.05.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Cześć !!!ja mam Kraba, Szymon jest wiekszy i całkiem sympatyczny, te dwie łazienki robią wrazenie na górze też bym chciał mieć takie, troche mnie denerwują okna połaciowe ale one mnie w ogóle denerwują można by dać większe normalne i wywalić połaciowe, fajny jest napisz w czym rzecz co Cię niepokoji to może coś Ci poradzę, duże pokoje garderoby ok. może wydzielić kuchnię od salonu i jadalni a może przesunąć komin i połaczyć kuchnię z jadalnia , nad garaże zrób sobie siłownie lub lepiej pokój do zabaw dla dzieci Łączę sie w bólu tworzenia domuhej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanlay 26.05.2004 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Cześć !!! ja mam Kraba, Szymon jest wiekszy i całkiem sympatyczny, te dwie łazienki robią wrazenie na górze też bym chciał mieć takie, troche mnie denerwują okna połaciowe ale one mnie w ogóle denerwują można by dać większe normalne i wywalić połaciowe, fajny jest napisz w czym rzecz co Cię niepokoji to może coś Ci poradzę, duże pokoje garderoby ok. może wydzielić kuchnię od salonu i jadalni a może przesunąć komin i połaczyć kuchnię z jadalnia , nad garaże zrób sobie siłownie lub lepiej pokój do zabaw dla dzieci Łączę sie w bólu tworzenia domu hej Dzieki Krab za dobre słowo, mnie tez mój wybór się podoba, chociaż muszę Ci powiedzieć , że rodzina KRAB-ów też mi się podobała i nawet na poczatku o nich wylałem, jednak póżniej wzięła górę opcja " mocarstwowa i stšd taki a nie inny projekt. Jęsli chodzi o szczegóły to zrezygnowalimy z dwóch okien połaciowych i połšczlimy kuchnię z jadalniš i zamknęlimy przejcie z jadalni do salonu. Ogólnie wyszło nieżle i jestemy zadowoleni . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 26.05.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Może jakieś fotki masz domku to chętnie zobaczę hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts