Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość krab

Cześć !!!

ja mam Kraba, Szymon jest wiekszy i całkiem sympatyczny, te dwie łazienki robią wrazenie na górze też bym chciał mieć takie, troche mnie denerwują okna połaciowe ale one mnie w ogóle denerwują można by dać większe normalne i wywalić połaciowe, fajny jest napisz w czym rzecz co Cię niepokoji to może coś Ci poradzę, duże pokoje garderoby ok.

może wydzielić kuchnię od salonu i jadalni a może przesunąć komin i połaczyć kuchnię z jadalnia , nad garaże zrób sobie siłownie lub lepiej pokój do zabaw dla dzieci

Łączę sie w bólu tworzenia domu

hej

Cześć !!!

ja mam Kraba, Szymon jest wiekszy i całkiem sympatyczny, te dwie łazienki robią wrazenie na górze też bym chciał mieć takie, troche mnie denerwują okna połaciowe ale one mnie w ogóle denerwują można by dać większe normalne i wywalić połaciowe, fajny jest napisz w czym rzecz co Cię niepokoji to może coś Ci poradzę, duże pokoje garderoby ok.

może wydzielić kuchnię od salonu i jadalni a może przesunąć komin i połaczyć kuchnię z jadalnia , nad garaże zrób sobie siłownie lub lepiej pokój do zabaw dla dzieci

Łączę sie w bólu tworzenia domu

hej

Dzieki Krab za dobre słowo, mnie tez mój wybór się podoba, chociaż muszę Ci powiedzieć , że rodzina KRAB-ów też mi się podobała i nawet na poczatku o nich wyœlałem, jednak póżniej wzięła górę opcja " mocarstwowa i stšd taki a nie inny projekt. Jęsli chodzi o szczegóły to zrezygnowaliœmy z dwóch okien połaciowych i połšczliœmy kuchnię z jadalniš i zamknęliœmy przejœcie z jadalni do salonu. Ogólnie wyszło nieżle i jesteœmy zadowoleni .

pozdrawiam :)