kriser 09.02.2014 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 `witam, Szukam kompletu czarnych drzwi wewnętrznych (czarne gładkie) w wysokim połysku. Jedyne w miarę rozsądne cenowo to Interdoor z okleiną glossa. Czy ktoś je może użytkuje ? Jak się*sprawują ? Będą zobowiązany za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.02.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Znajdź sobie stolarza w okolicy i wyślij zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriser 09.02.2014 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Póki co byłbym wdzięczny za opinie o tych drzwiach o ile sa ich użytkownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 10.02.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zamontowałem kiedyś kilka kompletów w okleinie glossa ale białe. Klient to tej pory nie wrócił z żadnym problemem. Tak więc pomimo że nie jestem użytkownikiem to powiem, że są do drzwi całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriser 10.02.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A jak to wyglada na zywo bo mam do wyboru ablbo interdoor glossa albo lakierowane polskone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 11.02.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No wyglądały ładnie. Okleina glossa rzeczywiście jest w wysokim połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haru 28.01.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 a mam pytanie do osób, które zainstalowały drzwi Interdoor w okleinie Glossa - czy się mocno rysują? w jednym z salonów odradzono mi owe drzwi, z uwagi na małe dziecko - że okleina ta jest podatna na zarysowania i przy małym dziecku - szybko się zniszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts