sylwek1974 12.03.2014 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam, rozumiem,że humor się poprawił dostałeś protokół na tą wymianę czy cuś? Protokół sporządził serwisant a ja się pod nim podpisałem akceptując ustalenia, kopia protokołu nie jest mi do szczęscia potrzebna, potrzebne mi są sprawne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymbi 07.03.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 KNS Śląska Fabryka Okien to kpina, zero szacunku dla klienta...Nie polecam, gwarancji praktycznie nie ma, pół roku po zamontowaniu okien piasek za uszczelką w każdym oknie. Osoba zajmująca się reklamacjami w tej firmie powiedziała "że jest piasek na budowie, więc to normalne" ... a czy jest budowa bez piasku? Kupiliśmy jedne z droższych okien aby nie mieć problemów... szkoda, że dopiero teraz "głębiej" przyglądamy się tej firmie, bo na pewno nie zdecydowalibyśmy się drugi raz na tę firmę, szkoda czasu, pieniędzy i nerwów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dario1977 22.01.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Okna bardzo dobre mam już rok. Czytając to forum zastanawiam się czy głównie konkurencja tu nie pisze. Bo strasznie dziwne te opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.01.2018 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy twój post to przypadkiem nie wypowiedź fabryki ?Zarejestrowałeś się tylko po to by się pochwalić jakie to dobre okna w pierwszym i jedynym poście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts