brachol 10.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witamczeka mnie kontrola z PINB w związku z zakończeniem budowy domu. Dodam że zamieszkuję dom od roku teraz zgłosiłem odbiór i powiedzieli że przyjadą na kontrolę. Wie ktoś może na co zwracają uwagę? Czego pozbyć się z domu? Jak się do tego przygotować?dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.02.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 To co powiedział mój kierbud - najlepiej żeby wszystko przykryć folią rano, nie otwierać drzwi w szlafroku i wałkach na głowie, dobrze zdjąć firanki i zasłony, nie gotować (chyba że dla ekipy wykończeniowej), schować z art.pierwszej potrzeby z widocznych miejsc z kuchni i łazienki i najlepiej żeby stało parę kartonów z jakimiś "nierozpakowanymi" jeszcze rzeczami. W zgodzie z prawdą nie można mieszkać w domu bez odbioru - ale można pilnować posesji i domu, malować, wykańczać etc. Ja też przeprowadziłam sie przed odbiorem, ale to było 3 m-ce więc wiele rzeczy było nieskończonych. No i do nas nie przyszli, choć stres był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotri 10.02.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Czyli jednak się nie udało drogą papierkową załatwić.Ostatnio rozmawiałem z osobą z branży i usłyszałem że jeśli rejon Rataj to nie jest łatwo o odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 10.02.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jak wybudowano zgodnie z projektem - to w czym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.02.2014 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Czyli jednak się nie udało drogą papierkową załatwić. Ostatnio rozmawiałem z osobą z branży i usłyszałem że jeśli rejon Rataj to nie jest łatwo o odbiór. zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts