kamil i asia 10.02.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam, Jestem nowy na tym forum i z góry dziękuję za wszystkie udzielone odpowiedzi. Od jakiegoś czasu planuję budowę domu. Po przeglądaniu ogłoszeń internetowych z mieszkaniami z rynku wtórnego, stwierdziłem że mieszkanie w bloku nie ma najmniejszego sensu. Posiadam ogrodzoną i uzbrojoną działkę w prąd i wodę na terenie Konstantynowa łódzkiego. Interesuje mnie ten oto projekt http://www.galeriadomow.pl/aktualnosci/nowy-projekt-dom-przy-alabastrowej-23 . Chciałbym się dowiedzieć jaki był by orientacyjny koszt budowy takiego domu w stanie surowym zamkniętym. Chciałbym zaznaczyć ze instalacje wodno-kanalizacyjne i elektryczne wykonam sam.Bardzo proszę o wasze opinie i sugestie. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.02.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witaj Kamil, Z mojego doswiadzczenia jak bedziesz sie dobrze gospodarowal kasa to Stan Surowy Zamkniety (z oknami, drzwiami i brama garazowa) dasz rade zrobic za ok 120tys napewno mniej niz mieszkanie wiec jesli masz tylko ziemie to nawet nie mysl o kupowaniu mieszkania. Mamy podobny brylowo i wymiarowo dom i podobnie nas SSZ kosztowal. W linku ponizej mam pelny kosztorys do naszej budowy wiec sobie porownaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRW107 13.02.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Witam serdecznieProszę o informację czy zmieścili się Państwo z wybudowaniem SSZ w 120 tys.? Też chcemy budować dom przy Alabastrowej 21 i zastanawiamy się czy są to realne kwotyKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkrzys11 29.01.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 WitamCzy mogli by państo przesłać kosztorys ozaz wyliczenie materiałów co i ileBęde wdzięcznupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts