wąhol 10.02.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 witamchce kupić UPSa do pieca gazowego zasobnikiem i bramy wjazdowej firmy ELEKTROBIM w razie wyłączenia prądu móc wjechać na posesję i mieć ciepło w domu. jakiego mi polecicie do ceny 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 28.02.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja do pieca mam ares 700, ale bramy to ja nie wiem czy on pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DemogorgonPL 01.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam.Uzywam UPS'a APC Smart 700 o mocy 450W (chwilowo mozna go przeciazyc) z akumulatorami 70 i 36 AhPiec smiga prawie 10 godzin na tym zestawie (sterownik + 2 pompy + zawor 4d + silnik podajnika). PS. UPS ma pelny sinus i sztywne napiecie wyjsciowe 230V... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumitsu 02.03.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Przede wszystkim powinieneś dokonać bilansu mocy urządzeń, które przewidujesz zasilać z UPS. Sporządzić listę urządzeń i rzut oka na tabliczki znamionowe/instrukcje obsługi/karty katalogowe, aby ustalić moce (elektryczne). Dopiero po ustaleniu powyższego będzie można dobrać odpowiedni UPS oraz określić czas podtrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts