oskar.grass 11.02.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam. Mam problem. W łazience posiadam żarówki halogenowe wmontowane w sufit. Jakiś czas temu przestała świcic jedna żarówka. Zakupiłem jakąś bezmarkową i po zamontowaniu włączyłem włącznik. Żarówka błysneła i się spaliła. Postanowiłem dac sobie spokój bo przy dwóch było dosyc jasno. Dzis spaliły się dwie jednocześnie. Pobiegłem do sklepu kupiłem dwie Philipsa takie same jakie były czyli 230 V, 35W. Po założeniu i odpaleniu znów błysneły i się spaliły. Pomóżcie bo nie chce kupowac kolejnych żarówek po to by znów zabłysly i wylądowały do śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 11.02.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ilu fazowe zasilanie do mieszkania ?Jakie napięcie jest na oprawkach tych lamp w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.02.2014 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pomóżcie bo nie chce kupowac kolejnych żarówek po to by znów zabłysly i wylądowały do śmieci Pomagam jak umiem. Weź zawołaj kogoś kumatego, bo inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts