Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję płytek Paradyż Eurydyka Ochra 25x40

Recommended Posts

Witam od kilku dni usiłuję znaleźć w internecie kogoś kto mógłby mi pomóc. Poszukuję płytek z firmy Paradyż Eurydyka Ochra 25x40 ( cegiełki ) U producenta są one już niedostępne, obszukałam wszystkie sklepy internetowe- też bez efektu. Brakło mi dosłownie kilka sztuk. Może ktoś z państwa mi pomoże, będę zobowiązana.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witam od kilku dni usiłuję znaleźć w internecie kogoś kto mógłby mi pomóc. Poszukuję płytek z firmy Paradyż Eurydyka Ochra 25x40 ( cegiełki ) U producenta są one już niedostępne, obszukałam wszystkie sklepy internetowe- też bez efektu. Brakło mi dosłownie kilka sztuk. Może ktoś z państwa mi pomoże, będę zobowiązana.

http://sklep-internetowy-3.demo.sstore.pl/paradyz-eurydyka-eurydyka-ochra-p-180.html

niby 10000 szt jest dostępnych :)

Edytowane przez Balladyna

Coś mi się wydaje, że ta strona jest nieaktualna. Nie można się zalogować, piszę do nich maila za mailem nie odpisują. Może ktoś jest zalogowany w tym sklepie internetowym i podpowie mi w jaki sposób mam zakupić te płytki !!!

• 2 weeks później...
Coś mi się wydaje, że ta strona jest nieaktualna. Nie można się zalogować, piszę do nich maila za mailem nie odpisują. Może ktoś jest zalogowany w tym sklepie internetowym i podpowie mi w jaki sposób mam zakupić te płytki !!!

agahat dopiero teraz jak napisałaś, że nie możesz się z nimi skontaktować, dokładnie się przyjrzałam stronie, którą podałam i ... to jest strona pokazowa takiego sklepu :jawdrop: Przepraszam Cię najmocniej, ale pierwszy raz się z czymś takim spotykam (takim realnym) i po prostu nie wpadłam na to, że to może być tylko jakieś demo z danymi. Ucieszyłam się, że udało mi się znaleźć i po prostu wkleiłam link. Jeszcze raz przepraszam :)

Mam nadzieję, że teraz pomogę ;) Udało się kliknąć do koszyka, na pokazówkę też nie wygląda :cool:

http://www.udanydom.pl/produkt/3513/s-eurydyka-ochra-25x40--1,3m2-paczka---1.4m2---14szt---0.1m2/

Napisane jest, że są wycofane i pewnie dlatego nie możesz ich znaleźć, a to chyba jakaś końcówka na magazynie, bo z tego co widzę, mają 13-14 szt.

Może Ci wystarczy, ja już raczej nic więcej nie wymyśle. Pozdrawiam! :)

• 2 weeks później...