vodoo 12.02.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam serdecznie, Budżet jest niestety bardzo ciasny a podobają nam sie łazienki w stylu skandynawskim, brytyjskim, retro. 1. Mała łazienka połączona z kotłownią. Podłoga - PALAU CELESTE 20 X 20 Ściany - Vives Mugat lub moze bez frezow tylko jakie albo SANT MARTI 2B (cafe latte) Prysznic - zasłona Lampy - Loft Factory NO3 (340), VOL3 (342), NO2 (326) WC - Kompakt Varius Bateria prysznicowa - Omnires Art Deco Umywalka - Ceramiczna Boston 45 Bateria umywalkowa natynkowa - Kludi Zenta Farba - NCS S 1002-R50B Grzejnik - jaki niedrogi będzie tu pasował ? No własnie, po pierwsze, średnio mi ta bateria umywalkowa pasuje do tej prysznicowej, macie doświarczenie dajcie mi prosze znać co wam tu nie pasuje i jak to ew dopieścić. Czy tyle kafli wystaczy i jak to bedzie wygladalo czy ciagnac na 1.2 metra dookola. Please dajcie znać jak to widzicie bo mi już głowa pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts