Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba o radę jakie zmiany zgłosić co, gdzie i jak w projekcie?

maryś82

Recommended Posts

Na początku witam wszystkich serdecznie.

Nazywam się Maria i właśnie dołączyłam do Waszego grona.

Niedawno zakupiłam mieszkanie w trakcie budowy i do końca marca mam czas na zgloszenie ewentualnych zmian w instalacjach/ustawieniu ścian, ciągów, oświetlenia itp.

Bez tytułu.jpg

Ponieważ aneksik jest mały i ma piony po bokach chcę wprowadzic wyspę lub półwysep.

Myslałam, żeby zostawić lodówkę jak jest, potem na ścianie od lewej, mały 1 komorowy zlewozmywak, nad nim suszarka (szafka - pojedyncza), potem w prawo zmywarka 45 cm, następnie płyta, nad nią okap. Po prawej gdzie na rzucie zlew, dalabym wysoka szafe z piekarnikiem. Salon duży więc wyspa lub polwysep (z 1 str szafki, z 2 str wysokie krzesła) to chyba jedyne wyjscie by uzyskac blat roboczy?

Proszę o rady, bo niestety jestem zielona. O łazience nie wspomnę bo wymyslilam prysznico-wannę z hydromasażem...

Dodam, że mieszkam sama.

dziękuję :)

Jesteście niesamowicie! już mi jasniej w glowie :)) już chyba mam faworyta na kuchnię :D

pomyślę też o takiej mini garderobie jaką proponujesz kinka :) masz taką w domu? jaki powinien być jej metraż by to miąlo sens?

A macie doświadczenie z kabinami z wannami z hydromasażami jednoczesnie? coś takiego?http://dladomu.com/567,pl_novoterm-kerra-lena-st-150-kabina-masazowa-z-wanna-i-sauna-parowa.html

słyszałam wiele skrajnych opinii... :)

pantograf - biorę się za czytanie