Zagurski 16.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) W tym, ze wyciągnełeś z niego zle wnioski. To mialem na mysli - widocznie nie dośc prezcyzyjnie się wyraziłem. NIe. To koleżanka GraMar z treści tego tematu coś źle wywnioskowała i przedstawiła z du_py wzięte przypuszczenia. Ja tylko wyciągnąłem wnioski z jej wywnioskowania. A teraz, zamiast bronić koleżanki, to może poradź chłopakowi, co ma zrobić z tym wyłażącym pasztetem. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Zagurski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.02.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Kolega prosi o konkretną poradę prawną. Lepsze ku temu byłoby forumprawne.org. Tam nie ma zbędnej dyskusji, jest tylko suchy prawniczy język. Ale by coś właściwego powiedzieć, to trzeba mieć lepszy przegląd sytuacji i tego właśnie dotyczyły te "nieszczęsne" pytania, z tym że zadane było po ludzku, a nie po prawniczemu. Sorry za ten off top. Mi się zdjęcia nie otwierają, więcej już nie mam nic do dodania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 16.02.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 mnie też nie, ale wystarczy zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajonus 19.02.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Odpowiedź prawną niekoniecznie. Raczej mi chodzi o wypowiedź dekarza lub jakiegoś wykonawcy lub odbiorcy dachu.Dla mnie jest oczywiste, że jak oddaje samochód do naprawy to ma jeździć.Ale nie wiem czy jak oddaje do naprawy dach to ma być zrobiony w całości czy w części, bo mój to chyba został wykonany w części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.02.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Lajonus, swój wątek nazwałeś "porada prawna", więc dyskusja mniej więcej szła w tym kierunku. Jeśli chcesz, żeby ktoś na forum zerknął na zdjęcia, to są odpowiednie wątki - cały dział Dachy. Wklej fotki i spytaj (jest tam np. Andrzej Wilhelmi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajonus 21.02.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zgodnie z poradą wątek przeniesiony"Czy dach został zakończony poprawnie??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts