asmagus 21.08.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 A jak kształtuje się różnica w cenie tynkowania 1m2 tynkiem cementowo-wapiennym maszynowym między ścianą (tj. bez siatki) a sufitem gdy na sufit chcę dać siatkę stalową (łączenia różnych stropów i strop żebrowany ze strunobetonu)? Tzn ile m2 normalnie a ile z metalową siatką mocowaną np. na kołkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkao 27.10.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam, będę wdzięczna za podpowiedzi: cena tynków cementowo- wapiennych w okolicach Mińska Maz . oraz namiar na sprawdzoną firmę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 27.10.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 A jak kształtuje się różnica w cenie tynkowania 1m2 tynkiem cementowo-wapiennym maszynowym między ścianą (tj. bez siatki) a sufitem gdy na sufit chcę dać siatkę stalową (łączenia różnych stropów i strop żebrowany ze strunobetonu)? Tzn ile m2 normalnie a ile z metalową siatką mocowaną np. na kołkach?Nie lepiej dać płytę KG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 27.10.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam, będę wdzięczna za podpowiedzi: cena tynków cementowo- wapiennych w okolicach Mińska Maz . oraz namiar na sprawdzoną firmę. Pozdrawiam Masz na forum kilku kolegów ( fighter1983, hubertsain, ewbud) Jeden z nich robił u mnie - tynk I klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E99 05.09.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Tynki - gipsowy knauf diamant, cena z wszystkim 25 zł / m2 Czy mogę prosić o namiary tynkarzy? Jaki to rejon Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 09.10.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Poproszę o namiar na sprawdzonych tynkarzy w okolicach Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts