Irmina38 14.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Zamierzam kupić maszynkę do mielenia. Nie wiem jednak jaką i jakiej firmy? Znajoma poleciła mi Zelmer no i się zastanawiam bo czajnik mam z tej firmy i ok. Wybrałam takie dwie: Maszynka do mielenia mięsa ZELMER 887.5 Symbio albo Maszynka do mielenia mięsa ZELMER MM1200.84 Symbio. Są jak widzę tej samej ceny czy któraś jest lepsza? A może z innej fimy? Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 16.02.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ależ oczywiście, że lepsza jest ta, która ma więcej Watt.Mocniejszy silnik przemieli więcej i nie stanie w kryzysowej sytuacji.Zelmer- dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.02.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ależ oczywiście, że lepsza jest ta, która ma więcej Watt. Guzik prawda. Lepsza jest ta, ktora ma bardziej ostre sitko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 17.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Guzik prawda. Lepsza jest ta, ktora ma bardziej ostre sitko. No patrz Pan, w życiu bym nie pomyślał... znaczy która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts