cendros 14.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 (edytowane) Witam, Link do strony z projektem: http://z500.pl/projekt/201/Z226,wygodny-kompaktowy-dom-z-poddaszem-uzytkowym-nowoczesna-lukarna.html Projekt zakupiłem w 2012 roku za pośrednictwem BIURA PROJEKTOWEGO KOPUŁA-KDB. Jest w czterech egzemplarzach. Nie wybudowałem się, bo miałem(nadal mam) problemy z podłączeniem mediów. W międzyczasie rodzina się powiększyła i będę szukał czegoś większego. Z500 po trzech miesiącach od zakupu nie przyjmuje zwrotów, ani nie chce wymienić mi tego projektu na inny. Projekt nie posiada charakterystyki energetycznej, ale jeśli znajdzie się kupiec, to w zostanie ona zrobiona i bezpłatnie dorzucona do projektu. Lokalizacja: Kraków/ WieliczkaMogę go wystawić np. przez Allegro. Maciej600-939-836 Edytowane 8 Marca 2014 przez cendros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cendros 08.03.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts